Μόντε Κάρλο: Στον 3ο γύρο ο βελτιωμένος Ζβέρεφ (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παίζοντας καλύτερο τένις από την πρεμιέρα της Μ. Τρίτης, επικράτησε του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με 6-4, 6-4 μετά από μία ώρα και 48 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους “16” του Rolex Monte Carlo Masters σημειώνοντας τη 2η σερί νίκη του στο τουρνουά. 

Zverev recapturing form

Two-time semi-finalist @AlexZverev sees off Bautista Agut 6-4 6-4 and awaits the winner of Medvedev-Sonego next!#RolexMonteCarloMasters

pic.twitter.com/9fWIXrYcfb

Tennis TV (@TennisTV) April 12, 2023

Αυτή ήταν η 13η νίκη του Ζβέρεφ στη διοργάνωση (13-6), αλλά και η 5η συνεχόμενη κόντρα στον Μπαουτίστα Αγούτ (5-2) τον οποίον αντιμετώπισε για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια. 

Ο Γερμανός και περσινός ημιφιναλίστ, τελείωσε την αναμέτρηση με 26 winners και 30 αβίαστα λάθη, δείχνοντας και πάλι να μην εμπιστεύεται την κίνησή του στο χώμα μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο περσινό Roland Garros

Ο Νο16 του κόσμου είχε επίσης 11 άσους και 5 διπλά λάθη, έδειξε συνέπεια στο service του κερδίζοντας το 74% των πόντων στο 1ο service, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις τρεις από τις συνολικά 6 ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για break. 

A backhand ROCKET to break

@AlexZverev #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/t0ZiCk3aKJ

Rolex Monte-Carlo Masters (@ROLEXMCMASTERS) April 12, 2023

Στο 1ο set ο Ζβέρεφ πάτησε πάνω στο μοναδικό break που πήρε στο 5ο game (3-2) και από εκεί και πέρα κρατώντας (σχετικά εύκολα) το service του έφτασε στο 6-4 σε 51 λεπτά. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Γερμανός “χτύπησε” και πάλι στο ίδιο σημείο (3-2), αλλά ο Μπαουτίστα Αγούτ απάντησε παίρνοντας πίσω το χαμένο του service ισοφαρίζοντας σε 3-3. 

Το…μπαράζ των break συνεχίστηκε με τον Ζβέρεφ να φτάνει σε ένα ακόμα στο αμέσως επόμενο game παίρνοντας και πάλι προβάδισμα αυτή τη φορά με 4-3. 

Drop shot perfection @BautistaAgut #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/YoaFK983VG

Rolex Monte-Carlo Masters (@ROLEXMCMASTERS) April 12, 2023

Στη συνέχεια παραχωρώντας μόλις τρεις πόντους στο service του ο Γερμανός σφράγισε τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα περιμένει τον νικητή από την αναμέτρηση του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Λορέντζο Σονέγκο που αγωνίζονται επίσης τη Μ. Τετάρτη. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Στον 3ο γύρο ο βελτιωμένος Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα