Μόντε Κάρλο: Εύκολα στους “16” ο Σίνερ (vids)

Την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Rolex Monte Carlo Masters πήρε ο Γιανίκ Σίνερ, μιας και ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση λόγω τραυματισμού, και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 4ο game του δεύτερου set.

Στο 1ο set, ο 21χρονος Ιταλός ήταν κυρίαρχος στο κορτ, καθώς δε χάρισε ούτε ένα game

στον Αργεντινό αντίπαλό του, ο οποίος συνολικά κέρδισε 7(!) πόντους στο πρώτο μέρος (6-0).

Στο δεύτερο μέρος, ο Σβάρτσμαν ξεκίνησε με την πρώτη υπεράσπιση του service του, όμως η συνέχεια άνηκε και πάλι στον No8 του κόσμου, που με 3/3 κερδισμένα games πήρε και πάλι διαφορά ασφαλείας (3-1).

Σε εκείνο το σημείο ο Σβάρτσμαν ενημέρωσε πως πρέπει να εγκαταλείψει το παιχνίδι, και έτσι ο Ιταλός πέρασε στον 3ο γύρο της πρώτης χωμάτινης διοργάνωσης της σεζόν.

Get better soon, @dieschwartzman @janniksin is through to the Monte Carlo R16 after an injury forced Schwartzman to retire down 6-0 3-1.#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/SEWxcpHlXl

Tennis TV (@TennisTV) April 12, 2023

Παράλληλα, ενδιαφέρον είχε και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γίρι Λεχέτσκα και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης στο Μονακό (7-6(4), 6-4). Ο 21χρονος Τσέχος δυσκολεύτηκε στο πρώτο set να κάμψει την αντίσταση του Ντιμιτρόφ, μιας και κρίθηκε το πρώτο προβάδισμα στο tie-break (7-6(4).

Στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης, μέχρι το 8ο game το ματς ήταν πλήρως ισορροπημένο, όμως από εκεί και μετά ο No42 της ATP κατάταξης κατάφερε να ξεχωρίσει, πραγματοποιώντας το 3ο (συνολικά) break του, ενώ έκλεισε το παιχνίδι στο 10ο game, κρατώντας τον Βούλγαρο στον έναν πόντο (6-4).

Lehecka's 2023 aging like a fine wine @jirilehecka takes out last year's semi-finalist Dimitrov 7-6(4) 6-4 in Monte Carlo!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/zgTPY1okIb

Tennis TV (@TennisTV) April 12, 2023

Τέλος, το εισιτήριο για τους “16” πήρε και ο Κάρεν Χατσάνοφ, που επιβλήθηκε του Ιβάν Ιβάσκα με 7-6(2), 6-2, μετά από 100 αγωνιστικά λεπτά. Ένα ακόμα παιχνίδι που ήταν οριακό στο πρώτο σκέλος του, αλλά το φαβορί ξεχώρισε στο 2ο set.

Στο πρώτο μέρος, κανένας δε μπόρεσε να σπάσει το service του άλλου, και έτσι οδηγήθηκαν στο tie-break (6-6), όπου μετά από 10 λεπτά ο 26χρονος Ρώσος φάνηκε πιο ψύχραιμος, και κέρδισε με επιμέρους σκορ 7-2, βάζοντας τα θεμέλια της νίκης.

Στο 2ο και τελευταίο set, αν και μέχρι το 4ο game το ντέρμπι καλά κρατούσε, από το επόμενο και μετά ο No12 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε σερί 4/4 κερδισμένα games, βρίσκοντας το δρόμο για δύο διαδοχικά break, και έτσι πήρε τη straight νίκη (6-2).

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Εύκολα στους “16” ο Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα