WTA: Τιμά τα 50 χρόνια ιστορίας το ITHF (vid)

Η 50η επέτειος από την ίδρυση της WTA Tour θα τιμηθεί με μία νέα έκθεση από το International Tennis Hall of Fame.

Με τίτλο “Transcending Tennis: 50 Years of the WTA”, η έκθεση θα ανοίξει αργότερα μέσα στο μήνα στα γραφεία του Hall of Fame

στο Νιούπορτ του Ροντ Άιλαντ και θα διαρκέσει έξι μήνες. Μόλις την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε και το βίντεο – αφιέρωμα με παρουσιάστρια την πρώην παίκτρια Μέρι Καρίγιο.

“Δεν ήμουν εδώ την αυγή της WTA”, λέει η Καρίγιο. “Σε αυτή τη χρονική περίοδο βρέθηκα εκεί για γεύμα και δεν έφυγα ποτέ. Το να παίρνω μία θέση σε εκείνο το τραπέζι μου έδωσε όλα όσα έχω αποκτήσει στη ζωή μου και χαίρομαι που παίζω ένα ρόλο στη γιορτή του ITHF αυτής της σημαντικής ιστορίας στο τένις”.

Η έκθεση θα παρουσιάσει σημαντικά επιτεύγματα, σταθμούς και την επίδραση των 50 ετών επαγγελματικού γυναικείου τένις με φυσική παρουσία αλλά και ειδικό ψηφιακό υλικό. Μεταξύ των εκθεμάτων περιλαμβάνεται ένα υπογεγραμμένο πόστερ και ένα χαρτονόμισμα από όλα τα άλλα μέλη των Original 9, ένα κρυστάλλινο τρόπαιο που δημιουργήθηκε από την WTA για να γιορτάσει την απόφαση ίσων αποδοχών για άνδρες και γυναίκες στο Wimbledon το 2007, τρόπαια και αναμνηστικά από το Virginia Slims Championships και ρούχα που φορούσαν θρυλικές παίκτριες στο court.

The post WTA: Τιμά τα 50 χρόνια ιστορίας το ITHF (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα