Μίλησε για τα πάντα ο Ράφα – VIDEO

Για την πρεμιέρα του κόντρα στον Τζέιμς Ντάκγουορθ, το συμβούλιο παικτών της ATP από το οποίο έχει παράπονα αλλά και για τις πρόσφατες πλημμύρες της Μαγιόρκα.

Με highlight της συνέντευξης τύπου, φυσικά, το τρολάρισμα του Ισπανού τενίστα προς το δημοσιογράφο που χαλάρωσε υπερβολικά κατά τη διάρκειά της(!), ο Ράφα μίλησε πολύ σοβαρά για αρκετά θέματα με πρώτο την εμφάνισή του κόντρα στον Ντακγουορθ στο πρώτο φετινό του ματς στο Αυστραλιανό Όπεν.

Ρωτήθηκε πολύ για τη νέα

τεχνική του στο σερβίς, το οποίο “έσπασε” μεν δύο φορές αλλά ο Ισπανός έμεινε εν γένει ικανοποιημένος από τη λειτουργία του.

“Έπαιζα με έναν τενίστα που ήρθε να παίξει τένις με έναν τρόπο που δεν καταλαβαίνω. Δεν το εννοώ αρνητικά, προφανώς έτσι αποδίδει καλύτερα και όντως έπαιξε καλά. Αλλά χτυπούσε κάθε μπάλα με όλη του τη δύναμη. Προφανώς και έτσι μπορεί να δεχτείς μερικά break. Αλλά το σερβίς πήγε γενικά καλά“.

“Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά και με το σώμα μου. Το σημαντικό είναι ότι έχω τουλάχιστον ένα ματς ακόμα στη Μελβούρνη. Θέλω να παίξω όσο περισσότερο γίνεται.” πρόσθεσε ο Ράφα.

Μετά, ο 32χρονος Ισπανός εξέφρασε τα έντονα παράπονά του προς το συμβούλιο παικτών της ATP στο οποίο πλέον δεν ανήκει, για το γεγονός ότι δεν ρώτησαν τη γνώμη του και για την “καθαίρεση” του προέδρου της ATP, Κρις Κέρμοντ, που είναι στα “χαρτιά”.

“Δεν ήρθε σε επαφή με μένα κανείς και δεν με ρώτησαν τίποτα. Όσον ήμουν στο συμβούλιο, έκανα το ακριβώς αντίθετο. Αλλά θα σας πω τη γνώμη μου για τον Κρις. Θεωρώ ότι έχει κάνει αρκετά καλά και δεν βλέπω κάτι κακό ώστε να φύγει από τη θέση του. Οι συχνές αλλαγές δεν είναι καλό για το άθλημα. Ελπίζω να μείνει.”

Ωστόσο, ο Ισπανός εξαπέλυσε τα βέλη του προς την ATP καθώς δεν βοήθησε οικονομικά τα θύματα των πλημμυρών της Μαγιόρκα.

“Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος αλλά περίμενα να υπάρξει μια βοήθεια. Δυστυχώς, δεν έκαναν τίποτα. Ας ελπίσουμε στο τέλος να αλλάξει αυτό και να βοηθήσουν όποιον άνθρωπο έχει ανάγκη από κάποια καταστροφή“.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μίλησε για τα πάντα ο Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα