Ορεξάτος Βασιλιάς στην πρεμιέρα του στο ΑΟ – VIDEO

Με πολύ επιθετική διάθεση και χωρίς να επιτρέψει στον Ντένις Ίστομιν να τον απειλήσει, ο Ρότζερ Φέντερερ ξεκίνησε την εκστρατεία του στη Μελβούρνη

Ακριβώς όπως έπρεπε ήταν το φετινό ντεμπούτο του Ρότζερ Φέντερερ στην Αυστραλία.

Στο βραδινό session της Rod Laver Arena, ο 37χρονος Ελβετός πρόσφερε άλλη μια θεαματική παράσταση στο Αυστραλέζικο κοινό που τον λατρεύει και ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του Ντένις Ίστομιν, στον 1ο γύρο της Major

διοργάνωσης.

Το Νο3 του ταμπλό και του κόσμου, επικράτησε 6-3, 6-4, 6-4 του αντιπάλου του και πέτυχε το πρώτο από τα εφτά συνολικά βήματα που χρειάζεται για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μελβούρνη και να πανηγυρίσει τον 100ο τίτλο της καριέρας του!

Ο Φέντερερ, κάτοχος έξι τίτλων στο Australian Open και 20 Grand Slam, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και συγκεντρωμένος, μην επιτρέποντας στον Ίστομιν να ελπίζει σε κάτι καλό.

Πετυχαίνοντας από ένα break σε κάθε σετ, σχετικά γρήρορα, ο μαέστρος είχε την άνεση και την πολυτέλεια να προσφέρει αρκετό θέαμα στην κερκίδα, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Με συνολικά 52 winners εκ των οποίων οι 14 άσοι, ο Φέντερερ τελείωσε το ματς με 30 αβίαστα λάθη ξοδεύοντας 1 ώρα και 57 λεπτά στον πρώτο του αγώνα στη Μελβούρνη.

Στο 2ο γύρο, ο Ελβετός θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό qualifier, Ντένιελ Έβανς που κέρδισε στα τρία σετ τον Ιάπωνα, Τατσούμα Ίτο.

Στο ίδιο box του Φέντερερ, ο Γκάελ Μονφίς που διασταυρώνεται στον 3ο γύρο με τον 37χρονο Βασιλιά, κέρδισε άνετα 6-0, 6-4, 6-0 τον Νταμίρ Τζουμχούρ και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τέιλορ Φριτζ στον επόμενο γύρο.

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ορεξάτος Βασιλιάς στην πρεμιέρα του στο ΑΟ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα