Φέντερερ: “Χαρούμενος ειδικά για το σερβίς” – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανέλυσε την άνετη νίκη του επί του Ντένις Ιστόμιν και στάθηκε στο ευχάριστο γεγονός ότι σερβίρει εξαιρετικά και στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν.

Ειδικά στα τελευταία στάδια της καριέρας του, το σερβίς έχει γίνει ένα ακόμα πιο σημαντικό όπλο στη πλούσια φαρέτρα του Ρότζερ Φέντερερ.

Όταν δουλεύει ρολόι, ακόμα και στην ηλικία των 37+, μπορεί να διεκδικήσει ακόμα έναν Grand Slam τίτλο.

Και αν κρίνουμε από την πρεμιέρα του όπου δεν παραχώρησε ούτε ένα break point στον Ντένις Ιστόμιν, τα

πράγματα πάνε καλά σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι για τον “Βασιλιά”.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε, ως επί το πλείστον, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του πρώτου γύρου του φετινού Αυστραλιανού Όπεν:

“Νιώθω πολύ καλά με το σερβίς. Είναι πολύ σημαντικό να κλείνεις τα δικά σου games γρήγορα και άνετα. Σου δίνει άλλη ελευθερία στα return games. Σέρβιρα εξαιρετικά και στο Hopman Cup. Ακόμα και στο δεύτερο σερβίς, νιώθω μεγάλο έλεγχο” ανέφερε ο Ρότζερ που περιμένει έναν ενδιαφέροντα δεύτερο γύρο κόντρα στον Νταν Έβανς.

“Χαίρομαι πολύ που έχει επιστρέψει στο τουρ και στις καλές εμφανίσεις. Χτυπάει on the rise τη μπάλα και διαθέτει όλα τα χτυπήματα. Έχουμε ξαναπαίξει οπότε ξέρω τι να περιμένω” πρόσθεσε ο “Μαέστρος”.

Η συζήτηση πήγε, αναγκαστικά, και πάλι στον Άντι Μάρεϊ που έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στη Μελβούρνη χάνοντας, πώς αλλιώς, μετά από απίστευτη μάχη, στα πέντε σετ, από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

“Εκτιμώ πάρα πολύ τον Άντι γιατί έδινε τα πάντα στο κορτ. Θα δοκίμαζε τα πάντα για να σε κερδίσει. Δεν είναι από τους παίκτες που είχαν μια στρατηγική και τέλος. Θα πάλευε με χίλιους δυο τρόπους έχοντας φυσικά τη δυνατότητα να κάνει όλα τα χτυπήματα. Έτσι πήρε σπουδαίους τίτλους και κατάφερε ό,τι κατάφερε για τα οποία είμαι και εγώ χαρούμενος”

Τέλος, ο Φέντερερ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πρέπει τόσο ο ίδιος όσο ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς να συζητούν τακτικά για θέματα που απασχολούν το τουρ και να τα μεταφέρουν στο συμβούλιο παικτών με γνώμονα πάντα την πρόοδο του αθλήματος.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Χαρούμενος ειδικά για το σερβίς” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα