Ξεκίνησε την υπεράσπιση – VIDEO

Πειστική νίκη στην πρεμιέρα της στο Australian Open σημείωσε η κάτοχος του τίτλου στις γυναίκες, Καρολίν Βοζνιάκι

Περίπου πριν από έναν χρόνο, η Καρολίν Βοζνιάκι κέρδισε τη Σιμόνα Χάλεπ σε έναν επικό τελικό στη Μελβούρνη, πανηγυρίζοντας τον παρθενικό Grand Slam τίτλο της καριέρας της.

Τη Δευτέρα, η 28χρονη Δανέζα ξεκίνησε τη δύσκολη προσπάθεια

υπεράσπισης του τίτλου της, με ελεγχόμενη νίκη 6-4, 6-3 επί της Άλισον Βαν Ούιτβανκ, κάνοντας το γνωστό σταθερό παιχνίδι της από τη βασική γραμμή.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε από ένα break σε κάθε σετ και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να την απειλήσει από τη baseline, με την Βαν Ούτιβανκ να προσπαθεί με ορισμένα επιτυχημένα drop shots να βγάλει από την comfort zone την Βοζνιάκι.

Στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, η Βοζνιάκι θα αντιμετωπίσει τη Σουηδέζα, Γιοχάνα Λάρσον που με τη σειρά της απέκλεισε τη Βέρα Λάπκο με 7-6(5), 3-0.

Ακόμα πιο άνετη πρεμιέρα είχε η Αντζελίκ Κέρμπερ που κέρδισε με 6-2, 6-2 την Πολόνα Χέρσογκ και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βραζιλιάνα qualifier, Χαντάντ Μάϊα στην επόμενη φάση.

Η Πέτρα Κβίτοβα, επικράτησε επίσης της Μαγδαλένα Ριμπαρίκοβα χάνοντας μόλις πέντε γκέιμς στον αγώνα, και πέρασε στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου, η οποία ήταν πίσω στο σκορ με σετ, όταν η αντίπαλός της, Αντρέα Πέτκοβιτυς, εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ξεκίνησε την υπεράσπιση – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα