Η ώρα του Νόλε!

Μετά το θετικό ντεμπούτο των Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ, δουλειά πιάνει και ο εξάκις κάτοχος του τίτλου στη Μελβούρνη, Νόβακ Τζόκοβιτς, στο πρόγραμμα της Τρίτης!

Δίχως να χάσουν σετ, οι δύο “αιώνιοι” του αθλήματος, Φέντερερ και Ναδάλ, έχουν ήδη προκριθεί στον δεύτερο γύρο του φετινού Αυστραλιανού Όπεν.

Το ίδιο ακριβώς ευελπιστεί φυσικά να κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος θα “ανοίξει” το βραδινό πρόγραμμα στη Rod Laver Arena, περίπου στις 10:00 GR κόντρα στον qualifier

Αμερικανό Μίτσελ Κρούγκερ.

Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντρών και, ακόμα και η απώλεια ενός σετ από τον Νόλε, φαντάζει εξωπραγματική λόγω της τεράστιας διαφοράς ποιότητας των δύο αθλητών.

Ο τελευταίος τίτλος του Νόλε στη Μελβούρνη χρονολογείται το 2016 και σίγουρα ο 31χρονος Σέρβος θέλει να αλλάξει τη συγκεκριμένη ημερομηνία τις επόμενες δύο εβδομάδες…

Νωρίτερα στη Rod Laver Arena, στο πρωινό πρόγραμμα, στις 04:00 GR, θα δούμε ξανά, μετά από απουσία ενός χρόνου, την επτά φορές κάτοχο του τίτλου στην Αυστραλία, Σερίνα Γουίλιαμς!

Η 37χρονη Αμερικανίδα δοκιμάζεται από την έμπειρη αλλά λογικά ακίνδυνη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι περισσότερο από το γεγονός ότι η Σερίνα δεν έχει αποκλειστεί ποτέ(!) στην καριέρα της στον πρώτο γύρο του Australian Open!

Eπικίνδυνο έργο κόντρα σε μια τενίστρια που στη μέρα της μπορεί να κερδίσει την οποιαδήποτε έχει η Σιμόνα Χάλεπ.

Η Νο1 τενίστρια ίσως είχε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση καθώς, στο πρώτο ματς της night session στη Margaret Court Arena, στις 10:00 GR αντιμετωπίζει την big hitter Εσθονή Κάια Κανέπι που μπορεί να της δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα αν η Ρουμάνα δεν εμφανιστεί πανέτοιμη από τον πρώτο πόντο.

Πόσο μάλλον όταν η Ρουμάνα προέρχεται από τραυματισμό, είχε ελάχιστη αγωνιστική προετοιμασία πριν από τη Μελβούρνη ενώ έχει ιστορικό πρόωρων αποκλεισμών σε Slam ακόμα και σε πρώτο γύρο.

Θα μπορέσει η περσινή φιναλίστ να περάσει το πρώτο, πολύ δυνατό, εμπόδιο;

Blockbuster ματς στη Melbourne Arena θα έχουμε στις 10:00 GR.

Δύο big servers και πολύ ποιοτικοί τενίστες θα αναμετρηθούν από τον πρώτο μόλις γύρο λόγω της αγωνιστικής καθίζησης του Νικ Κύργιου.

Αντίπαλος του Αυστραλού θα είναι ο Μίλος Ράονιτς που θα θελήσει να χαλάσει το πάρτι των Αυστραλών που θέλουν να δουν τον bad boy Νικ να περνά το πρώτο του εμπόδιο που θα του δώσει πολύ καλό μομέντουμ για τη συνέχεια.

Στα ενδιαφέροντα ματς της μέρας, προσθέτουμε και το μίνι ντέρμπι του Ντομινίκ Τιμ κόντρα στον Μπενουά Περ, 12:00 GR, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Αυστριακός έχει ξεκινήσει άθλια τη σεζόν.

Οι πρώτοι γύροι του φετινού Αυστραλιανού Όπεν είναι από τους πιο δυνατούς και ανταγωνιστικούς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, οπότε αξίζει να σημειώσουμε ακόμα δύο ματς στο μπλοκάκι μας.

Την αναμέτρηση του Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά κόντρα στον Μάρτιν Κλίζαν στις 06:30 GR αλλά και τον αγώνα του πρωταθλητή το 2014, Σταν Βαβρίνκα κόντρα στον Έρνεστς Γκούλμπις στις 07:00 GR!

Αναλυτικά το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

ROD LAVER ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR-EUROSPORT)
Destanee Aiava (Australia) v 17-Madison Keys (U.S.)
Tatjana Maria (Germany) v 16-Serena Williams (U.S.)
4-Alexander Zverev (Germany) v Aljaz Bedene (Slovenia)

Όχι πριν τις 10:00GR
1-Novak Djokovic (Serbia) v Mitchell Krueger (U.S.)
4-Naomi Osaka (Japan) v Magda Linette (Poland)

MARGARET COURT ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR-EUROSPORT)
Kamil Majchrzak (Poland) v 8-Kei Nishikori (Japan)
Tamara Zidansek (Slovenia) v Daria Gavrilova (Australia)
Venus Williams (U.S.) v 25-Mihaela Buzarnescu (Romania)

Όχι πριν τις 10:00GR
1-Simona Halep (Romania) v Kaia Kanepi (Estonia)
Benoit Paire (France) v 7-Dominic Thiem (Austria)

MELBOURNE ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR-EUROSPORT)
Karolina Muchova (Czech Republic) v 7-Karolina Pliskova (Czech Republic)
11-Borna Coric (Croatia) v Steve Darcis (Belgium)
Laura Siegemund (Germany) v Victoria Azarenka (Belarus)
Samantha Stosur (Australia) v Dayana Yastremska (Ukraine)

Όχι πριν τις 10:00GR
Nick Kyrgios (Australia) v 16-Milos Raonic (Canada)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Η ώρα του Νόλε! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα