Έπεσε μαχόμενος στον τελευταίο του χορό – VIDEO

Ο Άντι Μάρεϊ πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, όμως υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ισπανού και είπε ένα συγκινητικό αντίο στο Αυστραλιανό Όπεν μέσα σε αποθέωση, μετά την ήττα του στα πέντε σετ…

Στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στη Μελβούρνη, ο Βρετανός πρωταθλητής δεν θα μπορούσε να πέσει αμαχητί.

Υπήρξαν στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, που θύμισε τον πραγματικό Άντι Μάρεϊ. Αν και η δυσκολία του στις κινήσεις και η μεγάλη κούρασή του γινόταν αντιληπτή από τον καθένα και επιβεβαίωναν κάθε λεπτό πως ο Muzza βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, εκείνος

δεν τα παρατούσε ούτε σε πόντους που φαινόντουσαν χαμένοι από χέρι.

Η έλλειψη αγωνιστικής σταθερότητας του Μάρεϊ όμως, δεν ήταν από μόνη της ικανή για να οδηγήσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ στη νίκη, μιας και ο Σκοτσέζος έδειχνε συνεχώς, γιατί θεωρείται από τους κορυφαίους μαχητές στην ιστορία του αθλήματος.

Βρέθηκε πίσω με δυο σετ και με μπρέικ. Ε και ; Ο Μάρεϊ ήθελε να πει το αντίο του στη Μελβούρνη με τους δικούς του όρους, δίνοντας ακόμη μια παράσταση σε όλο τον τενιστικό πλανήτη και οδηγώντας το ματς στο πέμπτο και καθοριστικό σετ.

Never count @andy_murray out @Channel9 @9Gem #AusOpen pic.twitter.com/r8e49j6jSI

— #AusOpen (@AustralianOpen) 14 Ιανουαρίου 2019


Απέναντι στον φορτσάτο Ισπανό, που πήγε στο Αυστραλιανό Όπεν έχοντας κερδίσει τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του την προηγούμενη εβδομάδα στη Ντόχα του Κατάρ, τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα.

Ο Μάρεϊ μπορεί να ηττήθηκε με 6-4, 6-4, 6-7(5), 6-7(4), 6-2 μετά από 4 ώρες και 10 λεπτά αγώνα, όμως έδειξε σε όλους για ακόμη μια φορά, γιατί είναι ένας τόσο σπουδαίος αθλητής.

In his last #AusOpen match, Andy Murray fights incredibly hard to comeback from two sets down in extreme pain but falls just short.

Roberto Bautista Agut wins 4-6 4-6 7-6(5) 7-6(4) 2-6. pic.twitter.com/CoiObtKQue

— #AusOpen (@AustralianOpen) 14 Ιανουαρίου 2019


Μέσα σε… ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, το πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, που είχε όλο το κοινό της Melbourne Arena μαζί του, πανηγύριζε όλους τους πόντους σαν να είναι οι τελευταίοι του, μέχρι που τελικά υπέκυψε στην κούρασή του και στον πιο ψύχραιμο στο τέλος Μπαουτίστα Άγκουτ.

Ο Βρετανός δάκρυσε πριν το τελευταίο σέρβις γκέιμ του, έτρεξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στο court και έδωσε τα εύσημα μετά από αυτήν τη σπουδαία μάχη, στον δίκαιο νικητή.

Murray receives a standing ovation from the crowd before he serves in the fifth set #AusOpen pic.twitter.com/cH27iOZc5K

— #AusOpen (@AustralianOpen) 14 Ιανουαρίου 2019


Εκτός του Μάρεϊ, ένας άλλος Βρετανός, ο Κάιλ Έντμουντ που πέρυσι έκανε το μεγάλο του ξεπέταγμα στο Αυστραλιανό Όπεν φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης, υπέστη οδυνηρή ήττα στον 1ο γύρο και αποχαιρέτησε πρόωρα τη Μελβούρνη.

Στον επόμενο γύρο, ο Μπαουτίστα Άγκουτ θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζον Μίλμαν.

Θύτης ; Ο πολύ φορμαρισμένος Τόμας Μπέρντιχ, που έκανε πράγματα και θαύματα σήμερα και με μια τρομερή εμφάνιση προκρίθηκε στον 2ο γύρο του πρώτου Major της χρονιάς.

An #AusOpen specialist @tomasberdych leads 2018 semifinalist Kyle Edmund 6-3 6-0 2-2 on Melbourne Arena. pic.twitter.com/Y0foftiTD9

— #AusOpen (@AustralianOpen) 14 Ιανουαρίου 2019

Ο Τσέχος επικράτησε με 6-3, 6-0, 7-5 του Έντμουντ, έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του (θυμίζουμε, έφτασε μέχρι τον τελικό την περασμένη εβδομάδα στην Ντόχα) και έδειξε πως επέστρεψε για τα καλά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Στον επόμενο γύρο ο Μπέρντιχ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε.

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έπεσε μαχόμενος στον τελευταίο του χορό – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα