Ένταση στο Χαριλάου

Ο Χαβιέ Ματίγια με το γκολ που πέτυχε λύτρωσε τον Άρη λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης με την Λαμία, ωστόσο οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» μόνο ικανοποιημένοι δεν έφυγαν από το Χαριλάου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 70΄ του αγώνα και μετά, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αποδοκίμαζε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την μέτρια εμφάνιση τους,
ενώ ακόμη πιο χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αποδοκιμάστηκε ο Σάββας Παντελίδης κατά την αναχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικλεδίδης».

Ο τεχνικός του Άρη απέφυγε να απαντήσει στον κόσμο θέλοντας με τον τρόπο αυτό να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ενώ ο ίδιος λίγο αργότερα έδωσε την απάντηση του στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Αυτό που προσπάθησε να εξηγήσει στον κόσμο ο κ. Παντελίδης είναι πως η ομάδα του επηρεάστηκε αφενός από τις πολλές απρόσμενες απουσίες (Σιώπης, Γιυονές, Μπάσα, Γκάμα) και αφετέρου από τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης τις τελευταίες ημέρες λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Θεσσαλονίκη.

Αυτοί ήταν οι δύο σημαντικότεροι λόγοι για την μέτρια εως κακή απόδοση του Άρη στον εναρκτήριο αγώνα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος, ωστόσο ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι προσθήκες που γίνονται θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην βελτίωση της προβληματικής εικόνας των Θεσσαλονικέων.
Keywords
Τυχαία Θέματα