Μέσα ο Πύργος, εκτός ο Κύργιος – VIDEO

Ο Ντελ Πότρο συνέχισε το εντυπωσιακό του comeback στο ATP Tour την ίδια στιγμή που ο Νικ Κύργιος γνώρισε μια ακόμη οδυνηρή ήττα

4η ημέρα των αγώνων στο Delray Beach Open της Φλόριντα, με το Νο1 του ταμπλό Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο να βάζει τέλος στο νικηφόρο σερί του Ράιλι Όπελκα που προερχόταν από τον παρθενικό τίτλο του, στο New York Open την περασμένη εβδομάδα.

Ο Πύργος

του Ταντίλ, δεν φοβήθηκε από τους 18 άσους που έβγαλε στο ματς ο Αμερικανός και χωρίς να επιτρέψει στον αντίπαλό του να τον απειλήσει, έφτασε στο 6-4, 6-4 σε 73 λεπτά αγώνα, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, δημιούργησε δύο ευκαιρίες για break στο ματς και τις αξιοποίησε και τις δύο, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη του μετά την επιστροφή από 4μηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

Στους προημιτελικούς της Παρασκευής, ο Ντελ Πότρο θα αντιμετωπίσει τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ ο οποίος, μετά τον Τέιλορ Φριτζ επικράτησε και του Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ.

Πάντως, το συμπέρασμα από τα δύο πρώτα παιχνίδια του Ντελ Πότρο, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό πως αν το δεξί γόνατο είναι καλά, ο Αργεντίνος πολύ σύντομα θα επανέλθει στα γνωστά, πολύ υψηλά, στάνταρ παιχνιδιού του.

Τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά για τον Νικ Κύργιο ο οποίος έχει πέσει στο Νο64 της παγκόσμιας κατάταξης και μετράει μόλις δύο νίκες στη σεζόν.

Ο 23χρονος Αυστραλός, γνώρισε την τρίτη του ήττα μέσα στο 2019, αυτή τη φορά από τον Ραντού Άλμποτ με 6-2, 3-6, 6-3.

Ο Άλμποτ, Νο82 της παγκόσμιας κατάταξης, διανύει περίοδο φόρμας, προερχόμενος από τον δεύτερο ημιτελικό του σε ATP τουρνουά, στο Μονπελιέ αρχές του μήνα.

Στα προημιτελικά, ο Ρουμάνος θα αντιμετωπίσει το Νο4 του ταμπλό, Στιβ Τζόνσον που με τη σειρά του απέκλεισε με 7-5, 7-5 τον γερόλυκο, Πάολο Λορένζι.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Μέσα ο Πύργος, εκτός ο Κύργιος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα