Γκόντσικ: “Ούτε ο ίδιος ο Ρότζερ δεν ξέρει πότε θα σταματήσει”

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο μάνατζερ και προσωπικός φίλος του Ρότζερ Φέντερερ, Τόνι Γκοντσικ μιλάει για τα μελλοντικά σχέδια του Βασιλιά του τένις

Ακόμα και ο ίδιος ο Τόνι Γκοντσικ ρωτάει επίμονα τον Ρότζερ Φέντερερ για το αν έχει κάποια ιδέα στο μυαλό του, σχετικά με την απόσυρσή του από το επαγγελματικό τένις, ωστόσο δεν παίρνει καμία απάντηση.

Σε αυτή την αποκάλυψη προέβη ο 48χρονος Αμερικανός, επί χρόνια μάνατζερ του Φέντερερ, σε συνέντευξη που έδωσε σε Ελβετική εφημερίδα για την προώθηση του Laver Cup

στο οποίο είναι επικεφαλής της διοργανώτριας εταιρίας.

“Τον ρωτάω συχνά γι’αυτό. Σαν μάνατζέρ του θα ήθελα και εγώ να ξέρω. Του λέω: “Δώσε μου μια ιδέα ώστε να προετοιμαστώ, θα το κρατήσω για τον εαυτό μου”. Όμως δεν ξέρει ούτε ο ίδιος” δήλωσε ο Γκοντσικ.

Όσον αφορά τη δική του εκτίμηση για το “μεγάλο αντίο”, ο Γκοντσικ είπε: “Θα συνεχίσει να παίζει όσο είναι υγιής, όσο διασκεδάζει και όσο η Μίρκα και τα παιδιά του είναι ευτυχισμένα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γι’αυτόν: η Μίρκα και τα παιδιά. Αυτό που κάνει για το τένις, είναι απίστευτο. Έχει τέσσερα παιδιά, έχει ενεργό φιλανθρωπικό έργο, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να προωθήσει το άθλημα και προπονείται πιο σκληρά από τους άλλους γιατί είναι μεγαλύτερος. Έχει πολλούς χορηγούς για τους οποίους κάνει πολλά”

Για το τι θα κάνει ο Φέντερερ μόλις ολοκληρώσει την τενιστική του καριέρα;

“Είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς και σύζυγος και θα του άρεσε πολύ να είναι στο σπίτι, να προσέχει τα παιδιά, να τα πηγαίνει στο σχολείο και να τα βλέπει να αθλούνται. Τέτοια πράγματα θα κάνει. Φυσικά θα ασχοληθεί με το ίδρυμά του που αναπτύσσεται διαρκώς. Έχει πολλές μακροχρόνιες συνεργασίες και συμβόλαια με εταιρίες και θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στο χώρο. Δεν εμπλέκουμε τους συνεργάτες του με την προσωπική του ζωή όμως ξέρει ότι είναι μέρος αυτών των εταιριών και θα τον χρειαστούν και αφού ολοκληρώσει την καριέρα του”

The post Γκόντσικ: “Ούτε ο ίδιος ο Ρότζερ δεν ξέρει πότε θα σταματήσει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα