Εκτός Μασσαλίας Τσόριτς και Βερντάσκο

Μπόρνα Τσόριτς και Φερνάντο Βερντάσκο έμειναν εκτός Open 13 στη Μασσαλία, αδειάζοντας ακόμη περισσότερο από μεγάλα ονόματα το ταμπλό του τουρνουά και κάνοντας παράλληλα μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση, τον Στέφανο Τσιτσιπά…

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκλεισμοί των seeded τενιστών από το Open 13 της Μασσαλίας αυτήν την εβδομάδα. Νέα θύματα, οι Μπόρνα Τσόριτς και Φερνάντο Βερντάσκο που έμειναν εκτός χωρίς καν να κερδίσουν σετ σήμερα,

στους αγώνες τους για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Κροάτης αρχικά, Νο2 του ταμπλό, ηττήθηκε από τον Γάλλο Ούγκο Χουμπέρτ που αγωνίζεται με Wild Card στη διοργάνωση, μέσα σε 81 λεπτά αγώνα με 6-3, 6-3. Ο 20χρονος Χουμπέρτ θα παίξει με τον Ματίας Μπάχινγκερ στον επόμενο γύρο.

There’s a new Frenchman on the scene…

20 y/o Ugo Humbert shocks No.2 seed Coric 6-3 6-3 – advancing to his first ATP quarter-final in Marseille! pic.twitter.com/bFsh7C4ap7

Tennis TV (@TennisTV) 21 Φεβρουαρίου 2019


Ο Μπάχινγκερ από την πλευρά του, έθεσε νοκ-άουτ τον Φερνάντο Βερντάσκο με εξαιρετική εμφάνιση σήμερα, κερδίζοντας με 6-4, 6-3 τον Ισπανό, Νο5 του ταμπλό αυτήν την εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολύ σημαντικό εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού πήρε και ο φορμαρισμένος στη Μασσαλία Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επικράτησε με 6-3, 7-6(2) του Ματέο Μπερετίνι. Ο Ρώσος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μίχαηλ Κουκούσκιν στη συνέχεια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πλέον είναι ο ένας από τους τρεις seeded παίκτες που έμειναν στο τουρνουά (οι υπόλοιποι δυο είναι Σιμόν και Γκοφάν) και είναι απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στα προημιτελικά, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Μπαρερέ-Στακόφσκι, ενώ στα ημιτελικά έναν εκ των Σιμόν, Γκοφάν και Περ.

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW | OOP(-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Μασσαλίας Τσόριτς και Βερντάσκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα