Στο Νο11 του κόσμου ο Τσιτσιπάς!

Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα στη Μασσαλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για την tricky συνέχεια στο Open 13

Απόλυτα ικανοποιημένος με το ντεμπούτο του στο Open 13 της Μασσαλίας και την ελεγχόμενη νίκη με 6-4, 6-2 επί του Χούμπερτ Χουρκάτζ, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το ματς και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του κόντρα στον 22χρονο Πολωνό, μετά από αυτή στο NextGen Final του Μιλάνου, στο κλείσιμο της περσινής σεζόν.

“Ήταν ένα καλό ματς. Το διασκέδασα. Συνεχίζω. Είναι ωραίο

να ξεκινάς καλά. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όλα πήγαν καλά. Τα breaks ήρθαν την κατάλληλη στιγμή” είπε ο Στέφανος ο οποίος έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδό του στο Νο11 του κόσμου, ένα βήμα πριν την είσοδο στο Top10 της ATP!

Την παρασκευή, το Νο1 του ταμπλό στη Μασσαλία θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης, ανάμεσα σε δύο lucky losers, Σερκέι Στακόφσκι ή Γκρεγκουάρ Μπαρερέ.

“Κάθε αντίπαλος θέλει προσοχή, ακόμα κι αν είναι lucky loser. Πρέπει να το προσεγγίσω σαν ένα ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ματς. Πρέπει να παίξω έξυπνα και πολύ καλύτερα απ’ότι σήμερα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα κι αν κατακτήσει τον τίτλο στη Μασσαλία, ο Στέφανος θα παραμείνει στο Νο11.

Ο Τσιτσιπάς, προσπαθεί να βρει τη φόρμα του μετά την εκπληκτική του πορεία έως τα ημιτελικά του Australian Open.

Ακολούθησαν δύο μέτρια τουρνουά σε Σόφια (Μονφίς) και Ρότερνταμ (Τζουμχούρ), με τον Στέφανο να παρουσιάζεται κουρασμένος, κυρίως πνευματικά.

Στο Open13 έχει την ευκαιρία να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δεύτερο ATP τίτλο της καριέρας του, μετά από αυτόν στη Στοκχόλμη πέρυσι.

OPEN 13 DRAW | OOP (-1h)

The post Στο Νο11 του κόσμου ο Τσιτσιπάς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα