Η Μπέντσιτς “σόκαρε” την Χάλεπ – VIDEO

Η Μπελίντα Μπέντσιτς πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της και επικράτησε της Σιμόνα Χάλεπ με ανατροπή στο Ντουμπάι, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Dubai Duty Free Tennis Championships…

Την σπουδαιότερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας της πανηγύρισε η Μπελίντα Μπέντσιτς, που επικράτησε της Νο2 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Σιμόνα Χάλεπ, στον μεταξύ

τους προημιτελικό στο Ντουμπάι.

Η 21χρονη Ελβετή τενίστρια, Νο45 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, επιβλήθηκε με μεγαλειώδη ανατροπή της Ρουμάνας, κερδίζοντας την αναμέτρηση μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά μάχης, με 4-6, 6-4, 6-2.

Στα ημιτελικά, η Μπέντσιτς θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτόλινα που απέκλεισε με την σειρά της την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο.

.@BelindaBencic scores the upset over Halep, 4-6, 6-4, 6-2!

Moves into the @DDFTennis semifinals! pic.twitter.com/ZuAP6o5ISY

WTA (@WTA) 21 Φεβρουαρίου 2019


Στον έτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωπες η Πέτρα Κβίτοβα με την έκπληξη της διοργάνωσης Σου Γουέι Σιέχ.

Η Τσέχα αρχικά, δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα στην αναμέτρησή της με την Βικτόρια Κούζμοβα και με το εκκωφαντικό 6-4, 6-0 πέρασε στις “4” καλύτερες του φετινού Dubai Duty Free Tennis Championships.

.@Petra_Kvitova moves into the @DDFTennis semifinals!

KOs Kuzmova, 6-4, 6-0! pic.twitter.com/RFj1t84oU5

WTA (@WTA) 21 Φεβρουαρίου 2019


Η κοπέλα από την Ταϊπέι από την πλευρά της, απέκλεισε μετά την Αντζελίκ Κέρμπερ και την Καρολίνα Πλίσκοβα και έδειξε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα αυτήν την εβδομάδα.

Με επική ανατροπή, που χρειάστηκε δυο ώρες για να την κάνει, η Σιέχ επικράτησε της Τσέχας με 6-4, 1-6, 7-5 και πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού. Η Πλίσκοβα, είχε προηγηθεί με 1-5(!) στο τρίτο σετ, πριν η Σιέχ τρέξει ένα απίστευτο σερί έξι κερδισμένων γκέιμ.

Hsieh Su-Wei turns it round to reach her first ever Premier level semifinal!

Beats Pliskova 6-4, 1-6, 7-5!@DDFTennis pic.twitter.com/dh5Z33aNim

WTA (@WTA) 21 Φεβρουαρίου 2019


DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP(+2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η Μπέντσιτς “σόκαρε” την Χάλεπ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα