Η επιστροφή του Αντουχάρ! – VIDEO

Μετά από πολύμηνη πλήρη αποχή από την αγωνιστική δράση, ο Πάμπλο Αντουχάρ έχει επιστρέψει για τα καλά με τον τίτλο στο 250ρι Όπεν του Μαρακές να είναι η καλύτερη απόδειξη!

Είχε δείξει τις άγριες διαθέσεις του από την περασμένη εβδομάδα, όταν και κέρδισε ένα Challenger στο Αλικάντε της Ισπανίας, ωστόσο, ο Πάμπλο Αντουχάρ δεν σταμάτησε εκεί!

Ο 32χρονος Ισπανός, που πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές την τελευταία διετία παίζοντας ελάχιστο τένις λόγω τραυματισμών, με συνέπεια να έχει πέσει στο Νο355

στον κόσμο, έχει επιστρέψει για τα καλά, πού αλλού, στην επιφάνεια στην οποία έχει πετύχει όλα του τα μεγάλα αποτελέσματα!

Μιλάμε για το χώμα φυσικά και ο κάτοχος τεσσάρων πλέον τίτλων ATP, όλοι στο χώμα, ήταν ο πανάξιος νικητής της φετινής διοργάνωσης στο Μαρακές, επικρατώντας του πρωτάρη σε τελικούς Κάιλ Εντμουντ, με 6-2, 6-2.

Ο Αντουχάρ είχε κατακτήσει και παλαιότερα, δις μάλιστα, το Μαροκινό Όπεν, τότε που διεξαγόταν στην Καζαμπλάνκα!

Με τον τίτλο του αυτόν, ο πολύ ταλαντούχος χωματάς τενίστας, κάνει δήλωση “παρουσίας” και πάλι στα υψηλά πατώματα του τουρ και θα έχει την ευκαιρία, το επόμενο δίμηνο όπου υπάρχει πλήρη αγωνιστική δράση στο χώμα, να μας κάνει και άλλες φορές να ασχοληθούμε μαζί του!

Ελαφρώς “τρακαρισμένος” στον πρώτο του τελικό ATP, ο Εντμουντ δεν μπόρεσε να απειλήσει έναν σπεσιαλίστα τενίστα στο χώμα έχοντας ήδη όμως ξεπεράσει τον εαυτό του αυτήν την εβδομάδα στο Μαρόκο με τις μεγάλες νίκες που πέτυχε!

Κώστας Αϊτάκης

The post Η επιστροφή του Αντουχάρ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα