Θα τα πάω καλύτερα από πέρσι!

Ο Χιόν Τσανγκ μίλησε για την επικείμενη χωμάτινη περίοδο, όπου όπως υποστήριξε θα τα πάει καλύτερα από ότι πέρσι, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο πέλμα. Ακόμη, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην κατάταξή του…

Ο νεαρός Νοτιοκορεάτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και έχει φτάσει μέχρι το Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ενώ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη clay court season.

Ο Τσανγκ σε συνέντευξή

του, ανέβασε τον πήχη της φετινής χρονιάς, λέγοντας πως σκοπεύει να τα πάει καλύτερα από ότι πέρσι, ενώ επισήμανε πως είναι περήφανος για τον εαυτό του που στα 21 του χρόνια είναι ο τενίστας με την υψηλότερη κατάταξη στο Tour, από την χώρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσανγκ:

“Αισθάνομαι περήφανος για το ότι είμαι ο τενίστας με την μεγαλύτερη κατάταξη στην Κορέα, αλλά πραγματικά δεν μου φτάνει αυτό, θέλω να πετύχω κι άλλα και να ανέβω κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ παλαιότερα για την κατάταξή μου. Αυτό, γιατί κάθε εβδομάδα αλλάζει, κάθε σαββατοκύριακο ξέρω πως θα βρίσκομαι ψηλότερα από την επόμενη εβδομάδα, για αυτό και δεν λέω τίποτα επ’ αυτού.

Ο κόσμος λέει πως είμαι καλός μόνο στην χωμάτινη επιφάνεια, αλλά προσπαθώ να είμαι καλός σε κάθε court. Στις αρχές της φετινής χρονιάς, είχα πολύ καλά αποτελέσματα σε άλλες επιφάνειες.

Αλλά, πρέπει να είμαι προσεκτικός ώστε να μην τραυματιστώ, καθώς στο χώμα μπορείς να δημιουργήσεις μεγάλα προβλήματα στο σώμα σου. Πιστεύω πως φέτος θα έχω καλύτερα αποτελέσματα από ότι πέρσι στην κόκκινη επιφάνεια, κι έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου στο πέλμα του ποδιού μου.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Θα τα πάω καλύτερα από πέρσι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα