Ο Φέντερερ είναι θρύλος

Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών Ρότζερ Φέντερερ, χαρακτηρίζοντάς τον φοβερό άνθρωπο και θρύλο του τένις…

Η Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς βρίσκεται στο Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA αυτή τη στιγμή. Με δηλώσεις της, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Ελβετό θρύλο του αθλητισμού Ρότζερ Φέντερερ.

Η “Kiki” τόνισε επίσης, πως θέλει να κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός στο μονό φέτος αν είναι αυτό εφικτό, μετά και την κατάκτηση του τροπαίου στα

διπλά το 2016, ενώ επισήμανε πως το χώμα είναι η αγαπημένη της επιφάνεια.

Αναλυτικά όσα είπε η 24χρονη Γαλλίδα:

“Είναι απλά ένας απίστευτος άνθρωπος, ένας θρύλος. Μπορώ να λέω μόνο καλά πράγματα για αυτόν τον άνθρωπο. Τον ξέρω καλά, έπαιξα μαζί του τένις, στην ίδια ομάδα, αλλά και σε διαφορετική. Μου αρέσει πραγματικά πολύ εντός κι εκτός των court.

Όσον αφορά την χωμάτινη περίοδο φέτος, ένας από τους στόχους μου, σίγουρα, είναι να κατακτήσω αν είναι εφικτό το Ρολάν Γκαρός στο μονό. Το 2016 κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά και θέλω τώρα να πάρω το τρόπαιο στο μονό.

Δεν είναι δύσκολο φυσικά, οι αντίπαλοί μου δεν θα πάνε για πλάκα στο Γαλλικό Όπεν. Εγώ, όμως, προσπαθώ να συγκεντρώνομαι σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες παίζουμε και το Ρολάν Γκαρός είναι το τουρνουά το οποίο θέλω περισσότερο από όλα, γιατί το χώμα είναι η αγαπημένη μου επιφάνεια.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Φέντερερ είναι θρύλος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα