Πιο έτοιμος ο Κατσάνοφ! – VIDEO

Ο Κάρεν Κατσάνοφ κέρδισε δίκαια τον Θανάση Κοκκινάκη στο μεγάλο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Monte Carlo Masters και έφτασε ένα βήμα πιο κοντά από συνάντησή του με τον Ραφαέλ Ναδάλ στους “16”!

Περιμέναμε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δεινούς baseliner όπως είναι ο Κάρεν Κατσάνοφ και ο Θανάσης Κοκκινάκης αλλά τελικά, ο 22χρονος Ρώσος ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του στο Μόντε Κάρλο.

Σε ένα κλειστό γενικά ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Νο40 τενίστας στον κόσμο επιβλήθηκε του Κοκκινάκη με 7-5, 6-4 εκμεταλλευόμενος

περισσότερο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σε κομβικά σημεία των δύο σετ σε σχέση με τον αντίπαλό του.

Απειλούσε συστηματικά το σερβίς του νεαρού Αυστραλού και με δύο breaks, ένα σε κάθε σετ, πήρε μια σπουδαία νίκη ψυχολογίας σε έναν πολύ απαιτητικό πρώτο γύρο που ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για το πρώτο του φετινό ματς στην κόκκινη επιφάνεια.

Από το ματς του Αντριάν Μαναρινό με τον Ζιλ Σιμόν θα προκύψει ο αντίπαλος του Κατσάνοφ για τον επόμενο γύρο ενώ στο βάθος βλέπει… Ναδάλ που είναι η διασταύρωσή του στους “16”.

Ο 27χρονος Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ έστειλε σε τρίτο σετ την αναμέτρησή του με τον έμπειρο Μίσα Ζβέρεφ αλλά ο μεγάλος αδελφός του Σάσα έκανε ένα εξαιρετικό φινάλε στο ματς για να προκριθεί στον δεύτερο γύρο με 6-2, 6-7(4), 6-1.

Στο πιο εξαντλητικό ματς της μέρας, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Μάρτον Φούξοβιξ έδωσαν μια τεράστια μάχη διάρκειας άνω των δυόμισι ωρών με τελικό νικητή τον νεαρό Ρώσο με 6-7(4), 6-2, 7-5

Κυριακή, 15/4: 1ος γύρος Monte Carlo Masters

Khachanov (Russia) beat Kokkinakis (Australia) 7-5 6-4

M.Zverev (Germany) beat Auger-Aliassime (Canada) 6-2 6-7(4) 6-1

ΜΟΝΤΕ CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post Πιο έτοιμος ο Κατσάνοφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα