Αυτά που κάνει, είναι αδιανόητα…

Ο Ιταλός Πάολο Λορέντζι, Νο57 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μίλησε για τα επιτεύγματα του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών στο χώμα, Ράφαελ Ναδάλ, χαρακτηρίζοντας τις επιτυχίες του, αδιανόητες…

Ακόμη ένας εν ενεργεία τενίστας, ένιωσε την… ανάγκη να πλέξει το εγκώμιο του Ράφα Ναδάλ. Ο Ιταλός Πάολο Λορέντζι, σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στα κατορθώματα του Ισπανού θρύλου στις χωμάτινες επιφάνειες.

Ο 36χρονος Λορέντζι είχε την τύχη, ή μάλλον την ατυχία για να είμαστε ακριβείς, να αντιμετωπίσει δυο φορές στην καριέρα του τον Ναδάλ στο χώμα, χωρίς να καταφέρει εννοείται να

του πάρει νίκη.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της χωμάτινης περιόδου και για τα πρώτα του παιχνίδια για φέτος στο Μόντε Κάρλο και οι αντίπαλοί του, καταστρώνουν τα πλάνα τους εναντίον του, μήπως και καταφέρουν να τον εκτοπίσουν από τους τίτλους στην clay court season.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λορέντζι για τον Ράφα στο SkySports:

“Όταν παίζουμε στο χώμα, είναι σαν να βρισκόμαστε στο σπίτι του Ράφα. Ομολογώ, ότι είναι σχεδόν αδιανόητο το ότι ένας τενίστας κερδίζει επί τόσα πολλά χρόνια τον ίδιο τίτλο. Ότι κάνει στο χώμα, είναι απίστευτο.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αυτά που κάνει, είναι αδιανόητα… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα