Eμφύλιος στο Χιούστον – VIDEO

Ένα βήμα πριν την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του στο Χιούστον βρίσκεται ο Στιβ Τζόνσον ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον πρωτάρη Τένις Σάντγκρεν στον τελικό της διοργάνωσης

Έναν all-American τελικό, όπως εκείνο του 2015 απέναντι σε Σοκ και Κουέρι, θα παρακολουθήσουμε στο U.S. Men’s Clay Court Championship του Χιούστον.

Στιβ Τζόνσον και Τένις Σάντγκρεν, ξεπέρασαν τα εμπόδια των Τέιλορ Φριτζ και Ίβο Κάρλοβιτς αντίστοιχα, σφραγίζοντας τον μεταξύ τους τελικό στο παραδοσιακό τουρνουά του Τέξας.

Ο κάτοχος του τίτλου, Στιβ

Τζόνσον, αγωνίστηκε στο 2ο ημιτελικό του Σαββάτου και παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του 20χρονου συμπατριώτη του, Τέιλορ Φριτζ με 7-5, 6-7(4), 6-2 μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά αγώνα.

Πέρυσι στο Χιούστον, ο 28χρονος Καλιφορνέζος κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του, μετά από αυτόν στο χορτάρι του Νότινγχαμ το 2016 και πλέον θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του, στο μοναδικό χωμάτινο τουρνουά που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

“Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον τελικό. Έχω ιδιαίτερες αναμνήσεις σε αυτό το court. Το γρήγορο break στο 3ο σετ έκανε τη διαφορά” είπε ο Τζόνσον, Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης.

Απέναντί του στον τελικό της Κυριακής (22:00GR-COSMOTE TV) θα βρεθεί ένας τενίστας που έχει εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και τώρα θα αγωνιστεί στον πρώτο ATP τελικό της καριέρας του.

Ο λόγος για τον 26χρονο από το Τένεσι, Τένις Σάντγκρεν ο οποίος πήρε το πρώτο, χρονικά, εισιτήριο για τον τελικό του Χιούστον μετά τη σπουδαία νίκη με 7-6(2), 7-6(4) επί του Ίβο Κάρλοβιτς.

Ο Σάντγκρεν, ο οποίος έφτασε μέχρι τους “8” του Australian Open αποκλείοντας τενίστες όπως Σαρντί, Βαβρίνκα, Τιμ, κατάφερε να αξιοποιήσει τις λιγοστές ευκαιρίες στο ματς και να παίξει πιο αποτελεσματικά στα κρίσιμα σημεία, γκρεμίζοντας τον γίγαντα Κροάτη που τελείωσε το ματς με 35 winners αλλά δεν αποδείχθηκαν αρκετοί…

CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Eμφύλιος στο Χιούστον – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα