Η επιστροφή της Βασίλισσας! – BNP Paribas Open DRAW

08:31 6/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Κόντρα στη Ζαρίγια Ντίγιας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα εδώ και 14 μήνες η Σερίνα Γουίλιαμς, για τον 1ο γύρο του BNP Paribas Open

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου Mandatory τουρνουά της χρονιάς στο WTA Tour, με το όνομα της κορυφαίας τενίστριας όλων των εποχών, Σερίνα Γουίλιαμς, να ξεχωρίζει απ’το ταμπλό!

Η 36χρονη Αμερικανίδα, έχει μείνει χωρίς κατάταξη λόγω της μακράς απουσίας από τα courts, εξαιτίας της γέννησης του πρώτου της παιδιού και θα πάρει

μέρος στο κορυφαίο τουρνουά στην Καλιφόρνια μαζί με τις άλλες top τενίστριες της WTA!

Το πρώην Νο1 του κόσμου, στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ζαρίνα Ντίγιας το βράδυ της Πέμπτης, στο πρώτο της ματς μετά τον τελικό του Australian Open 2017, όταν είχε κατακτήσει τον 23ο Grand Slam τίτλο της καριέρας της.

Η νικήτρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την 29-Κίκι Μπερτένς στο 2ο γύρο ενώ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να παρακολουθήσουμε τιτανομαχία ανάμεσα στις αδερφές Γουίλιαμς στον 3ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης.

Σε ζόρικο box έπεσε και η επίσης unseeded Μαρία Σαράποβα η οποία στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την ανερχόμενη Γιαπωνέζα, Ναόμι Οσάκα πριν το πιθανό ραντεβού με τη 31-Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στις “64” του θεσμού.

Στο ίδιο “κουτί” βρίσκεται και η 3-Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που θα περιμένει μια εκ των Ραντβάνσκα/Σαράποβα στον 3ο γύρο.

Άλλη μια μεγάλη επιστροφή είναι αυτή της Βικτόρια Αζαρένκα η οποία θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι μετά το περσινό Wimbledon. Στον 1ο γύρο αντιμετωπίζει τη Χίδερ Ουότσον ενώ στη συνέχεια την περιμένει η 13-Σλόαν Στίβενς

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ, επιστρέφει από τραυματισμό και θα ξεκινήσει απέναντι στην Κρ.Πλίσκοβα ή κάποια τενίστρια από τα προκριματικά ενώ την περιμένει πολύ δύσκολος 3ος γύρος κόντρα στην 30-Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα.

Πιο βατό μοιάζει το path της Καρολίν Βοζνιάκι που περιμένει Τσουρένκο ή qualifier στο 2ο γύρο και την Ανέτ Κονταβέιτ στον 3ο.

Τέλος, η Μαρία Σάκκαρη κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την καλή της φίλη, Ντόνα Βέκιτς στον 1ο γύρο του BNP Paribas Open. 1-1 είναι το μεταξύ τους σκορ σε WTA αναμετρήσεις με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει την 16-Άσλει Μπάρτι στο 2ο γύρο.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores



The post Η επιστροφή της Βασίλισσας!
BNP Paribas Open DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα