Να στοχεύσει το Wimbledon!

19:01 5/3/2018 - Πηγή: Tennis24

Η Κρις Εβερτ θεωρεί πως κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τη Σερίνα Γουίλιαμς ούτε και τώρα και πως η 36χρονη Αμερικανίδα θα έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ασύλληπτο ρεκόρ των 24 Grand Slam τίτλων που έχει η Μάργκαρετ Κορτ στο προσεχές Wimbledon!

Η θρυλική Κρις Εβερτ των 18 κερδισμένων Grand Slam τίτλων και αναρίθμητων άλλων ρεκόρ, ακόμα πιστεύει

στη Σερίνα Γουίλιαμς και περιμένει από αυτήν την κατάκτηση τουλάχιστον ενός Major τίτλου!

Η πρώην τενίστρια γνωρίζει απέξω και ανακατωτά την ψυχοσύνθεση της πρωταθλήτριας Σερίνα η οποία, όποτε αμφισβητήθηκε, απάντησε με τον πιο αποστομωτικό τρόπο!

“Δεν μπορώ να την στοιχηματίσω εναντίον της. Νομίζω ότι μπορεί πάρει ακόμα ένα Slam, αν πάρει δύο θα εκπλαγώ ευχάριστα! Ποιος ξέρει πώς θα τα πάει στους πρώτους αγώνες της; Νομίζω ότι στο Wimbledon θα έχει την πιο μεγάλη ευκαιρία γιατί, εκεί, η επιφάνεια ανταμείβει τη δύναμη και τα ράλι είναι σύντομα”.

“Το Αμερικανικό Όπεν είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί η επιφάνεια απαιτεί μεγάλη φυσική κατάσταση και υπάρχει και ο παράγοντας ζέστη. Οταν κάνεις παιδί, αυτός είναι ένας συναισθηματικός παράγοντας που είναι πρωτόγνωρος για σένα. Εγώ ξέρω ένα πράγμα: όποτε αμφισβητήθηκε η Σερίνα, μετά διέπρεψε” κατέληξε η Εβερτ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Να στοχεύσει το Wimbledon! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα