Μπέκερ: Πρέπει να βγει νικητής

10:46 5/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο άλλοτε προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς και πρώην Νο1 στον κόσμο, Μπόρις Μπέκερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο, τονίζοντας πως πρέπει να βγει νικητής από την δοκιμασία που περνάει…

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον δεξί του αγκώνα εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει να αγωνιστεί όσο και όπως ο ίδιος ίσως θα ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι και έπειτα.

Ο “Νόλε” αυτήν την χρονική περίοδο βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας,

μιας και δεν πάει πολύς καιρός από την εγχείρηση, την δεύτερη που έκανε, στην οποία υπεβλήθη στην Ελβετία, στον αγκώνα του.

Το πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα επιστρέψει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, λίγο πριν το Roland Garros στο Παρίσι και ο πρώην προπονητής του, Γερμανός Μπόρις Μπέκερ, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτήν η μακρά απουσία του από τα courts, στον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεσή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέκερ για τον Τζόκοβιτς:

“Ψυχολογικά, πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Τζόκοβιτς στην μέχρι τώρα καριέρα του. Πολλές φορές, λένε πως όσος χρόνος χρειάζεται για να επιστρέψεις στο επίπεδο που ήσουν πριν τραυματιστείς, είναι όσος χρόνος ήσουν εκτός του τένις, ελπίζω να μην συμβεί αυτό στον Τζόκοβιτς, γιατί αυτό θα σημάνει το τέλος της σεζόν για τον ίδιο.

Είναι πολλοί, που περιμένουν πως μόλις γυρίσει ο “Νόλε” θα μπορεί να κατακτήσει κάποιο Grand Slam. Οι Ναδάλ και Φέντερερ, έχουν αρκετά παραδείγματα επιστροφής στο υψηλότερο επίπεδο, μετά από απουσία από το τένις λόγω τραυματισμών, αυτό γιατί πραγματικά δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Συνήθως παίρνει πολύς χρόνος, όχι όμως σ΄αυτούς.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπέκερ: Πρέπει να βγει νικητής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα