Δεν μιμήθηκα κανέναν!

20:00 5/3/2018 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για το απαράμιλλο τενιστικό στιλ που υιοθέτησε μεγαλώνοντας τονίζοντας πως δεν προσπάθησε να μιμηθεί κάποιον συγκεκριμένο τενίστα ενώ ποτέ δεν ήταν στις προθέσεις του να φαίνεται τόσο ωραίος στο μάτι!

Το στιλ του είναι κάτι που θα μείνει ατόφιο στο πέρασμα των δεκαετιών μαζί φυσικά με τα απίστευτα κατορθώματα και τα ρεκόρ που έχει ήδη πετύχει!

Επειδή το φαίνεσθαι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στο τένις, είναι κάτι που δίνει άλλη βαρύτητα στους αγώνες που παρακολουθούμε,

το elegant τένις του Ελβετού τενίστα δεν ήταν προϊόν κάποιας μίμησης, τουλάχιστον σύμφωνα με τον ίδιο τον Ροτζ.

“Δεν είμαι σίγουρος γιατί υιοθέτησα αυτό το στιλ. Σίγουρα δεν προσπάθησα να μιμηθώ κάποιον. Προσπαθώ να κινούμαι όσο καλύτερα μπορώ και χαίρομαι που οι περισσότεροι βλέπουν κάτι ομορφο σε αυτό” ανέφερε ο “Βασιλιάς”.

“Ίσως ευθύνεται το γεγονός πως το τένις γίνεται ολοένα και πιο επιθετικό, ίσως γιατί χρησιμοποιώ backhand με ένα χέρι και πολύ slice με αυτό. Είμαι τυχερός γιατί το κινησιολόγιό μου μου επέτρεψε να μην έχω πολλούς τραυματισμούς. Χαίρομαι που φαίνομαι ωραίος στο μάτι αλλά ειλικρινά, δεν ήταν στους στόχους μου!” κατέληξε με ειλικρίνεια.

Ο Φέντερερ θα συμμετάσχει στο πέμπτο ματς για την Αφρική στις 05:00 GR τα ξημερώματα της Τρίτης κόντρα στον Τζακ Σοκ στο Σαν Χοσέ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν μιμήθηκα κανέναν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα