Έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων φιλάθλων η Μαρία – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στη Melbourne Arena σήμερα και την βοήθησαν να πετύχει μια σπουδαία νίκη, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν…

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Αυστραλιανό Όπεν η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Γέλενα Οσταπένκο στον 1ο γύρο του θεσμού, και στην συνέντευξή της μέσα από το court αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Έλληνες φιλάθλους

που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Ακόμη, η 23χρονη έπλεξε το εγκώμιο της Λετονής αντιπάλου της, ενώ αναφέρθηκε και στο Hopman Cup και τον Στέφανο Τσιτσιπά που μόλις είχε προκριθεί κι εκείνος στον 2ο γύρο του τουρνουά, στο ανδρικό ταμπλό.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι εξαιρετική παίκτρια η Οσταπένκο και έχει κάνει απίστευτα πράγματα για την ηλικία της. Είχα αυτοπεποίθηση από την αρχή του αγώνα, δεν έπαιξα τέλεια αλλά έπαιξα καλά ώστε να νικήσω. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Πρέπει να πω κι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Έλληνες φιλάθλους που ήρθαν ακριβώς τη στιγμή που τους χρειαζόμουν.

Το Hopman Cup ήταν το κατάλληλο τουρνουά προετοιμασίας για εμένα και τον Στέφανο, κιελπίζω να ξαναπαίξουμε εκεί. Περάσαμε υπέροχα και πραγματικά χαίρομαι που και ο Στέφανος προκρίθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων φιλάθλων η Μαρία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα