Εκτός ο Ίσνερ, συνεχίζουν Ντίμι και Άντερσον – VIDEO

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, ήρθε σε… εμφύλιο. Ο Ρέιλι Όπελκα “κατεδάφισε” στην μάχη των “Πύργων” τον Τζον Ίσνερ και προχώρησε στον 2ο γύρο του θεσμού. Εκεί, προκρίθηκαν και οι Ντιμιτρόφ, Άντερσον…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Τζον Ίσνερ μένει εκτός Αυστραλιανού Όπεν από τον 1ο γύρο. Ο υψηλόσωμος Αμερικανός δεν μπόρεσε να επιβληθεί του συμπατριώτη του Ρέιλι Όπελκα και αποχαιρέτησε νωρίς-νωρίς τον θεσμό, με ήττα μετά από τέσσερα τάι-μπρέικ.

Πιο συγκεντρωμένος και χωρίς αβίαστα λάθη στις κρίσιμες στιγμές

της αναμέτρησης, ο 19χρονος Όπελκα, Νο97 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, απέκλεισε τον Ίσνερ μετά από τρεις ώρες παιχνιδιού, και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Τόμας Φαμπιάνο.

Ο Όπελκα επικράτησε με 7-6(4), 7-6(6), 6-7(4), 7-6(5) με τον Ίσνερ να μένει εκτός Μελβούρνης από την πρώτη κιόλας ημέρα, όντας ο πρώτος τενίστας εντός Top10 που αποχαιρετάει τόσο νωρίς τη διοργάνωση.

UPSET ALERT!!! #Opelka ousts 9th seed #Isner 7-6(4) 7-6(6) 6-7(4) 7-6(5) #gamesetmatch #AusOpen pic.twitter.com/88g1iwugBL

— #AusOpen (@AustralianOpen) 14 Ιανουαρίου 2019


Ένα πρώην μέλος του Top10, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που ψάχνει τα πατήματά του εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας πλέον στο πλευρό του τον Αντρέ Αγκάσι, “σφράγισε” το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Δεν έπεσε θύμα έκπληξης ο Βούλγαρος, που αν και έχασε το πρώτο σετ από τον πολύπειρο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, έφτασε στη νίκη τελικά μετά από 2 ώρες και 36 λεπτά αγώνα, με τελικό σκορ 4-6, 6-3, 6-1, 6-4.

Ο 34χρονος Σέρβος πάντως, που επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από ενάμιση χρόνο, καθώς ταλαιπωρούνταν όλο αυτό το διάστημα από προβλήματα τραυματισμού, ήταν αξιοπρεπέστατος, κι έδειξε πως αν ανεβάσει ρυθμό και πάρει παιχνίδια στα πόδια του, θα αποτελέσει μεγάλη απειλή στα επόμενα τουρνουά.

Στον 2ο γύρο ο Ντιμιτρόφ θα τεθεί αντιμέτωπος με ακόμη έναν τενίστα που χρησιμοποιεί το πανέμορφο one-handed backhand, τον Πάμπλο Κουέβας.



Στην διοργάνωση συνεχίζει μετά την πρώτη ημέρα και ο φορμαρισμένος Νοτιοαφρικανός Κέβιν Άντερσον. Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ επιβλήθηκε του Αντριάν Μαναρινό με 6-3, 4-7, 6-2, 6-1 και θα παίξει στον 2ο γύρο κόντρα στον Φράνσις Τιαφό.



Τέλος, οι Κάρεν Κατσάνοφ και Φερνάντο Βερντάσκο πέρασαν και αυτοί τις πρώτες τους δοκιμασίες και βρίσκονται ήδη στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2019.

Ο νεαρός Ρώσος, χρειάστηκε αν ανατρέψει το σκορ για να αποκλείσει τον Πίτερ Γκόγιοβτζικ, ενώ ο έμπειρος Ισπανός δεν έχασε ούτε σετ στο ντεμπούτο του, απέναντι στον επικίνδυνο qualifier Μιομίρ Κεκμάνοβιτς.

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός ο Ίσνερ, συνεχίζουν Ντίμι και Άντερσον – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα