Εξασφάλισαν το Νο1 ως το τέλος της χρονιάς οι Κοέγιο και Τάπια! (vid)

Οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια είναι και μαθηματικά αυτοί που θα κλείσουν το 2023 στο Νο1 της κατάταξης του World Padel Tour. Το δίδυμο του Ισπανού με τον Αργεντινό τα κατάφερε χάρη στην πρόκριση στον τελικό του Mexico Open.

Αυτή η πρόκριση ήρθε έπειτα από τη νίκη με 6-2, 6-4 επί των Αλεχάνδρο Αρόγιο και Εντουάρντο Αλόνσο. Μάλιστα, με το WPT να ολοκληρώνει την ύπαρξή του

έπειτα από την εξαγορά από την Qatar Sports Investment, οι Κοέγιο και Τάπια θα είναι πρακτικά οι τελευταίοι της ιστορίας που βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Juego, set y NÚMERO UNO DEL MUNDO para @agustapiacarp & @Arturocoello__#WPTMéxicoOpen pic.twitter.com/r6utnxZGxb

World Padel Tour (@WorldPadelTour) November 25, 2023

Στον άλλο ημιτελικό του Μεξικού, οι Βαλεντίνο Λίμπαακ και Λεάντρο Άουγκσμπουργκερ έκαναν τη μεγάλη έκπληξη νικώντας με 3-6, 6-1, 7-6 τους Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ. Έτσι, οι δύο Αργεντινοί θα βρεθούν για δεύτερη φορά φέτος σε τελικό τουρνουά, με την προηγούμενη να είναι στο La Rioja Open, όπου είχαν ηττηθεί από τους… Κοέγιο και Τάπια.

Οι Άουγκσμπουργκερ και Λίμπαακ πανηγυρίζουν τη νίκη τους.

Στις γυναίκες, οι Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ εμφανίστηκαν αποτελεσματικότατες κόντρα στις επικίνδυνες Βερόνικα Βιρσέδα και Κλαούντια Γένσεν. Μάλιστα, η νίκη ήρθε με σκορ 6-2, 4-2, καθώς ένας τραυματισμός της 18χρονης Γένσεν την έθεσε νοκ-άουτ, υποχρεώνοντας το δίδυμό της σε εγκατάλειψη.

The Superpibas make it too ezzzy.#WPTMéxicoOpen pic.twitter.com/k8h49BUWBK

World Padel Tour (@WorldPadelTour) November 26, 2023

Αυτός που έρχεται θα είναι ο όγδοος φετινός τελικός για τις Μπρέα/Γκονθάλεθ ως δίδυμο, έχοντας πάρει το τρόπαιο σε τέσσερις από τις επτά προηγούμενες περιπτώσεις. Αντίπαλοί τους στον τελικό θα είναι οι Ταμάρα Ικάρδο και Βιρτζίνια Ριέρα που έκαμψαν με 6-4, 6-4 την αντίσταση των Χιμένα Βελάσκο και Νοά Κάνοβας.

Οι Ριέρα και Ικάρδο χαμογελαστές μετά την πρόκρισή τους.

Ο τελικός των γυναικών θα αρχίσει στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) και εκείνος των ανδρών ακολουθεί αμέσως μετά στο ίδιο κορτ. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

The post Εξασφάλισαν το Νο1 ως το τέλος της χρονιάς οι Κοέγιο και Τάπια! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα