Μπέκερ: “Οι κορυφαίοι παίκτες εξελίχθηκαν ο Αλκαράθ όχι”

Σύμφωνα με τον Μπόρις Μπέκερ οι κορυφαίοι παίκτες του Tour έχουν φτάσει στο επίπεδο του Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος δεν έχει εξελιχθεί στους ρυθμούς των άλλων παικτών. 

“Είδαμε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να ανεβαίνει. Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ βρήκε ξανά τη φόρμα του, ο Γιάνικ Σίνερ έκανε τεράστιο άλμα στην καριέρα του, αλλά από την άλλη ο Αλκαράθ δεν το έκανε.”, είπε ο Μπέκερ.

“Το να παλεύεις με τον Τζόκοβιτς για να γίνεις Νο1 στον κόσμο και να κατακτήσεις το Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα

σου είναι μεγάλο πράγμα. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι η διατήρηση αυτού του επιπέδου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο τένις.”

“Ο καθένας μπορεί να έχει ένα καλό τουρνουά ή μια καλή χρονιά από καιρό σε καιρό, αλλά η διατήρηση και η σταθερότητα είναι μια πραγματική πρόκληση. Οι άλλοι παίκτες έχουν καταλάβει πώς πρέπει να παίξουν απέναντι στον Αλακράθ για να έχεις μια ευκαιρία για τη νίκη. Αυτό έγινε. Οι κορυφαίοι παίκτες έχουν εξελιχθεί και ο Αλκαράθ όχι.”

Τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Αλκαράθ θα επιστρέψει στο Australian Open εκεί όπου θα φανεί αν ο Γερμανός προπονητής του Χόλγκερ Ρούνε έχει δίκιο για τα όσα στηρίζει για τον 20χρονο Ισπανό. 

The post Μπέκερ: “Οι κορυφαίοι παίκτες εξελίχθηκαν ο Αλκαράθ όχι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα