Ολυμπιακός: Τι συνέβη με Μπιανκόνε;

Ολυμπιακός: Τι συνέβη με Μπιανκόνε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό;

Ο Ζουλιάν Μπιανκόνε έκανε την πρώτη εμφάνισή του με την φανέλα του Ολυμπιακού, το Σάββατο, στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στο γήπεδο Καραϊσκάκης, εναντίον του Παναιτωλικού.

Οι τραυματισμοί των Τζάκσον Πορόσο και Νικολάς Φρέιρε καθώς και οι κάρτες του Παναγιώτη Ρέτσου, άνοιξαν τον δρόμο στον 23χρονο Γάλλο, ο οποίος από το καλοκαίρι

που ήρθε στο Λιμάνι, έως και το Σάββατο, είχε περιοριστεί σε μερικά παιχνίδια με τη 2η ομάδα του Ολυμπιακού, για να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Τελικά ο Ζουλιάν Μπιανκόνε συνέστησε το δίδυμο των στόπερ των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μαζί με τον Ανδρέα Ντόι και μάλιστα ήταν πολύ καλός έως το σημείο που αποχώρησε από το παιχνίδι στο 74ο λεπτό. Τότε μάλιστα δίπλα στον Ντόι πέρασε στα στόπερ ο Ιμπόρα, ο οποίος έχει και αυτή τη θέση.

Ολυμπιακός: Τι συνέβη με Μπιανκόνε;

Στην αρχή δεν έγινε αντιληπτό αν ο Μπιανκόνε αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων, όμως τελικά στις δηλώσεις του ο 23χρονος Γάλλος ξεκαθάρισε πως είχε προαποφασιστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παίξει έως εκείνο το λεπτό, ώστε να μην καταπονηθεί περαιτέρω, λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας του ενός χρόνου.

Ο Μπιανκόνε βρίσκει ρυθμό και όπως έδειξε με τον Παναιτωλικό δεν θα αργήσει να μπει για τα καλά το ροτέισον της ομάδας. Άλλη μία λύση λοιπόν για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στα στόπερ.

Ο Γάλλος πάντως δεν παρέλειψε στις δηλώσεις του να ευχαριστήσει και το ιατρικό προσωπικό των ερυθρόλευκων, οι οποίοι τον βοήθησαν να επανέλθει σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά από μία καταστροφική για τον ίδιο χρονιά.

Για την ιστορία ο Μπιανκόνε είχε 52 επαφές με τη μπάλα, δύο κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος (στις τέσσερις) και μία στον αέρα (στις δύο), μία επιτυχημένη επεμβαση, έκανε δύο φάουλ και του έγιναν ένα, είχε 94% ευστοχία στις πάσες του (44/47) και είχε έξι επιτυχημένες βαθιές μεταβιβάσεις (στις οκτώ προσπάθειες).

Διαβάστε επίσης:

Ιβάν Μπρνιτς: Μένει ή φεύγει τον Ιανουάριο; Τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Γιατί τρελάθηκε με Μασούρα ο Φορτούνης

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα