Δημήτρης Λημνιός: Το διαζύγιο και η επόμενη μέρα του

Ήταν μία μεταγραφή που δεν του βγήκε. Έπαιξαν πολλά ρόλο. Ο Δημήτρης Λημνιός δεν στηρίχτηκε όσο θα ήθελε από την Κολωνία. Όταν άρχισε να πετάει, είχε και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και κάπως έτσι δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί.

Το 2020 πήγε στη Γερμανία και 3,5 χρόνια μετά με την Κολωνία έχει παίξει μόνο σε 15 παιχνίδια για την πρώτη ομάδα. Αυτό λέει πολλά για την όλη φάση και το μέλλον του.

Το είπαμε και προηγουμένως βέβαια. Πάνω στο απόλυτο peak του είχε ραντεβού με την ατυχία. Αυτό ήταν ουσιαστικά το κλειδί για την έκβαση των πραγμάτων. Μετά από 1,5 χρόνο

ακόμη παλεύει για να σταθεί στα πόδια του.

Δεν έχει κανείς αμφιβολίες πως Γεννημένος μαχητής. Διαθέτει όλο το πακέτο για να πάρει ξανά τα πάνω του και έχει ήδη ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το τι θα γίνει για την επόμενη μέρα.

Το status του στην Κολωνία εδώ και καιρό ήταν σαφές. Έμεινε για να «αρπάξει» πλήρως ιατρικά σε safe environment. Ήδη, κυκλοφορεί στην πιάτσα. Ο Δημήτρης Λημνιός και το γερμανικό club έχουν συμφωνήσει προφορικά για πρόωρη λύση συνεργασίας που λήγει τον Ιούνιο. Ομάδα από τη Β΄ Γερμανίας έκανε request! Πολωνία και Ολλανδία οι αγορές αναζήτησης για το μέλλον του. Με το καλό…

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα