Εντυπωσιακή επιστροφή για Αλκαράθ (vid)

Μόλις στο δεύτερο τουρνουά του στη σεζόν, μετά τον αποκλεισμό από τον Ματέο Μπερετίνι στον 3ο γύρο του Australian Open, ο Κάρλος Αλκαράθ πέτυχε μια συναρπαστική ανατροπή επί του συμπατριώτη του Ζαούμ Μουνάρ, στην πρεμιέρα του Rio Open της Βραζιλίας.

Ο 18χρονος από τη Μούρθια, ξεδίπλωσε το ταλέντο του και πρόταξε τον γενναίο χαρακτήρα του, επικρατώντας με 2-6, 6-2, 6-1 του Μουνάρ για τον 1ο γύρο της ATP

500 διοργάνωσης τη Δευτέρα.

“Ο Ζαούμ έπαιζε πολύ πολύ καλά. Είχε περισσότερα παιχνίδια από μένα στο χώμα. Έχω να παίξω σε χώμα από τον περασμένο Ιούλιο οπότε ήταν δύσκολο για μένα. Ήξερα ότι θα είναι απαιτητικό ματς αλλά είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που αντέδρασα” είπε ο Αλκαράθ αμέσως μετά.

Μετά το εναρκτήριο σετ όπου ο Αλκαράθ μπήκε νευρικός στο court, ο 18χρονος πέτυχε ένα γρήγορο break στο ξεκίνημα του 2ου σετ κι έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

Το Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, ανέβασε κατακόρυφα απόδοση και με το φοβερό του forehand και το αδιάλειπτο τρέξιμό του, ο ταλαντούχος τενίστας ολοκλήρωσε την ανατροπή του μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά.

Στο 2ο γύρο, το Νο7 του ταμπλό θα περιμένει το νικητή του αγωνα Ντελμπόνις-Γκαλάν.

Το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης πήρε και ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με εντυπωσιακή νίκη 6-3, 6-0 επί του Βραζιλιάνου wild card, Άλβες Ροντρίγκες.

RIO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Εντυπωσιακή επιστροφή για Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα