Mακάμπι: Έκρυθμη η κατάσταση μετά την ήττα στο ντέρμπι

Η «ομάδα του Λαού» ηττήθηκε για τρίτη φορά φέτος από τη συγκεκριμένη αντίπαλο με 90-80 και μερίδα εξαγριωμένων οπαδών προσπάθησαν να εισέλθουν στα αποδυτήρια, με την ασφάλεια του γηπέδου να τους συγκρατεί, τους παίκτες να αποχωρούν από διαφορετικές εξόδους και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να φεύγει με συνοδεία από το γήπεδο, όπως και ο πρόεδρος Σιμόν Μιζράχι!

Οι ίδιοι οι άνθρωποι της Μακάμπι, σύμφωνα με το Sport5 χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα ως «μία από τις πιο ταπεινωτικές στιγμές στην ιστορία μας», προσθέτοντας ότι «τρεις ήττες σε ντέρμπι σε μία χρονιά είναι δύσκολο να τις αποδεχτείς»,

ενώ ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για το μέλλον του μετά το τέλος του αγώνα απαντώντας ότι «πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η ήττα, συγγνώμη από τον κόσμο, πονάμε κι εμείς».

Όπως αναφέρει το Walla, η διοίκηση της ομάδας θα λάβει σύντομα αποφάσεις, με φωνές στα ενδότερα του συλλόγου να τονίζουν ότι «δεν υπάρχει άλλη επιλογή από ένα σοκ», με ότι αυτό σημαίνει για τον Έλληνα προπονητή,

Ο αρχηγός Τζον Ντι Μπαρτολομέο πάντως στήριξε τον Σφαιρόπουλο στις δηλώσεις του λέγοντας: «Ο κόουτς είναι ο ηγέτης μας. Έχουμε πολλούς παίκτες στα αποδυτήρια που είναι ηγέτες. Η σεζόν έχει τα πάνω και τα κάτω της, όταν τα πράγματα είναι περίπλοκα πρέπει να βλέπουμε τα λάθη μας. Είχαμε μία δύσκολη βραδιά σίγουρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα