Με το δεξί τα φαβορί στη Ντόχα (vids)

Κάρεν Χατσάνοφ και Ντάνιελ Έβανς ξεκίνησαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο 250άρι της Ντόχα, στην πρεμιέρα του Qatar Open, την Δευτέρα.

Ο Ρώσος, Νο27 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ξεπέρασε με straight sets το εμπόδιο του φορμαρισμένου Μακένζι ΜακΝτόναλντ (Νο51) με 7-6(3), 6-3 και στον 2ο γύρο περιμένει να αντιμετωπίσει έναν εκ των Νταβίντ Γκοφάν και Έμιλ Ρουσουβόρι.

Ο Χατσάνοφ, Νο6 του ταμπλό αυτή την εβδομάδα στο Κατάρ, βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό και έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά, τον Νικολόζ

Μπασιλασβίλι (Νο3 του ταμπλό).

Λίγες στιγμές μετά την επικράτηση του Χατσάνοφ, με νίκη ξεκίνησε το τουρνουά και ο Νο28 τενίστας στον κόσμο, Ντάνιελ Έβανς.

Ο Βρετανός, επικράτησε του Λευκορώσου, Ιγκόρ Γκερασίμοφ (Νο124) με 6-4, 6-4 και στον 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Μάλεκ Τζαζίρι (παίζει με Wild Card).

Στο κάτω μέρος του ταμπλό έχει τοποθετηθεί ο Έβανς, που στην “8αδα” διασταυρώνεται με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο2 του ταμπλό).

Πρεμιέρες με νίκες και για τους Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσουλπ (Νο51) και Σουνγού Κβον (Νο55).

Ο Ολλανδός κέρδισε 6-2, 7-6(5) τον Τόμας Φαμπιάνο (Νο192) και “σφράγισε” το ντέρμπι με τον Μάριν Τσίλιτς στους “16”, ενώ ο Νοτιοκορεάτης απέκλεισε με 7-6(6), 1-6, 6-4 τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς (Νο167) και θα αναμετρηθεί στον 2ο γύρο, με τον νικητή του αγώνα Λόιντ Χάρις – Φούτσοβιτς.

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Με το δεξί τα φαβορί στη Ντόχα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα