Ντουμπάι: Η Πεγκούλα κέρδισε την Γκοφ (vid)

Το καλό ξεκίνημα στη σεζόν συνεχίζεται για την Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία μετά από τα προημιτελικά του Australian Open (αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο Άσλεϊ Μπάρτι) ξεπέρασε το εμπόδιο της Κόρι Γκοφ στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Ντουμπάι επικρατώντας με 6-4, 6-4 σε 90 λεπτά. 

Οι δύο παίκτριες αισθάνθηκαν…άβολα από τη θέση του service με την Γκοφ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 10 διπλά λάθη και την Πεγκούλα

να κερδίζει μόλις το 55% των πόντων από τη θέση του 1ου service (24/45). 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Γκοφ κατάφερε να κρατήσει μόλις τέσσερις φορές το service της (4/10), ενώ από την άλλη η Πεγκούλα 6 (6/10). 

Στο 1ο set η Πεγκούλα, όπως συνηθίζει ξεκίνησε αρκετά δυνατά παίρνοντας προβάδισμα με 3-0 (2 breaks), ωστόσο η Γκοφ ισοφάρισε σε 3-3, όμως από εκεί και πέρα η Πεγκούλα κέρδισε τα 3 από τα 4 επόμενα game και παράλληλά το set με 6-4. 

Το 2ο set ήταν πιο ισορροπημένο, όμως ένα καθοριστικό break από την Πεγκούλα στο 7o game κι ένα hold αμέσως μετά (5-3) ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση μετά από 4 match-points. 

Job done for Jessie

@JLPegula defeats Dubai doubles partner Gauff to move on to Round 2.#DDFTennis pic.twitter.com/3KCzR29rtI

wta (@WTA) February 14, 2022

Στον επόμενο γύρο η Νο14 του κόσμου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Βέρα Ζβονάρεβα και Ονς Ζαμπέρ. Πεγκούλα και Γκοφ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στα διπλά, εκεί όπου στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο και Νο3 του ταμπλό Γκουαράτσι (Χιλή)/Γιουράκ-Σρέιμπερ (Κροατία). 

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Ντουμπάι: Η Πεγκούλα κέρδισε την Γκοφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα