Δημόσια διαφωνία χειρουργών ελέω Μάρεϊ

13:58 3/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Επίκεντρο μιας μεγάλης, δημόσιας διαφωνίας μεταξύ χειρούργων γιατρών έγινε η πολύ σημαντική εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Άντι Μάρεϊ, πριν λίγες ημέρες στο ισχίο του…

Ο Βρετανός τενίστας, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Βρετανία την περασμένη εβδομάδα. Αμέσως μετά το χειρουργείο, ο Μάρεϊ ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από την ακτινογραφία του ισχίου του.

Σε αυτήν, διακρίνεται το μεταλλικό εξάρτημα που τοποθετήθηκε στο σώμα του από τους Βρετανούς γιατρούς. Έλα που όμως, μια ανακοίνωση

την οποία εξέδωσαν το Σάββατο χειρούργοι από πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αριθμεί πολλαπλά λάθη σε αυτήν την επέμβαση και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Σκοτσέζο.

Οι Αμερικανοί γιατροί κοινοποίησαν και αυτοί φωτογραφία στα social media δείχνοντας χαρακτηριστικά ποια είναι τα λάθη των ανθρώπων που ανέλαβαν να επανορθώσουν το προβληματικό ισχίο του Μάρεϊ.

Από τις τρίχες στο δεξί χέρι του Βρετανού, οι οποίες θα έπρεπε να μην υπάρχουν, μέχρι τις λανθασμένες “τρύπες” για τον ορό και το αίμα, οι Αμερικανοί ανησύχησαν κατευθείαν τον Μάρεϊ αριθμώντας τα λάθη των Βρετανών συναδέλφων τους.

Ο 31χρονος τενίστας, αναμένεται να προβεί σε ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του μέσα στις επόμενες ημέρες και όπως φημολογείται, θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση των πανεπιστημιακών χειρούργων:

When Sir Andy Murray shared a photo from his hospital bed it got hundreds of thousands of likes, but it’s unlikely any of those came from vascular access clinicians. https://t.co/nNPmrGg7JN pic.twitter.com/1xtbh2VKpQ

— Association for Vascular Access (@ISaveThatLine) 30 Ιανουαρίου 2019

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δημόσια διαφωνία χειρουργών ελέω Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα