Στη Μαδρίτη το αντίο του Φερού

11:16 3/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Με wild card θα αγωνιστεί στο τελευταίο του τουρνουά, στο Mutua Madrid Open, ο Νταβίντ Φερέρ

Ένας από τους σπουδαιότερους μαχητές που έχει γνωρίσει το άθλημα, θα αποχαιρετήσει τα courts έτσι όπως του αξίζει.

Ο Νταβίντ Φερέρ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές κατά τη συμμετοχή του στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του, αγωνιζόμενος μπροστά στους συμπατριώτες του στη Μαδρίτη.

Στα 36 του χρόνια, ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας,

δέχθηκε wild card συμμετοχής από το Mutua Madrid Open τον Μάϊο και θα πραγματοποιήσει την 16η συμμετοχή του στο τουρνουά!

“Ο Νταβίντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες της χώρας, με μια αξιομνημόνευτη καριέρα. Όμως, πάνω απ’όλα είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στο tour” είπε ο νέος διευθυντής αγώνων στη Μαδρίτη, Φελισιάνο Λόπεζ.

“Πέρασα πολλά χρόνια μαζί του στο tour και ήταν πραγματικά απολαυστικά. Είναι τιμή για εμάς να παίξει για τελευταία φορά στο Mutua Madrid Open. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα συγκινητικό αντίο, στην πατρίδα του, μπροστά στους φιλάθλους που τον έχουν αγαπήσει για το πάθος και την αφοσίωσή του.

“Ο Φερέρ μπορεί να μας αφήσει με ήσυχη τη συνείδησή του, γιατί έδωσε το είναι του” πρόσθεσε ο Λόπεζ.

Με 27 τίτλους ATP στην τροπαιοθήκη του, μια συμμετοχή σε τελικό Grand Slam και πάνω από 31εκ. δολάρια σε έπαθλα από τουρνουά, ο Νταβίντ Φερέρ μετά από 19 χρόνια καριέρας, λέει αντίο στο αγαπημένο του τένις.

“Για μένα είναι σαν όνειρο να πω το αντίο μπροστά στους δικούς μου ανθρώπους. Ευχαριστώ πολύ το Mudua Madrid Open που το έκανε να συμβεί” έγραψε ο αγαπημένος Φερού.

The post Στη Μαδρίτη το αντίο του Φερού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα