Βιλάντερ: “Δεν θα κερδίσει το Ρολάν Γκαρός ο Φέντερερ”

21:48 2/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ματς Βιλάντερ επικροτεί την απόφαση του Ρότζερ Φέντερερ να αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν για πρώτη φορά μετά το 2015 αλλά θεωρεί ότι ο Ελβετός δεν έχει καμία ελπίδα να το κερδίσει.

Η φετινή χωμάτινη σεζόν έχει ήδη τις ιδιαιτερότητές της με την παρουσία του Ρότζερ Φέντερερ ξανά στην “κόκκινη” επιφάνεια μετά από τρία χρόνια να είναι, από μόνη της, μία από τις ειδήσεις της σεζόν.

Ο Ματς Βιλάντερ είναι ένας από τους ανθρώπους που αντιμετώπιζε με σκεπτικισμό το πλάνο της προηγούμενης

διετίας για τον “Βασιλιά” που δεν συμπεριελάμβανε καθόλου το χώμα έστω και αν το 2017 αισθάνθηκε δικαιωμένος από την απόφασή του κατακτώντας το Wimbledon.

Ο παλαίμαχος Σουηδός τενίστας και βασικός σχολιαστής του Eurosport επικροτεί την επιστροφή του Φέντερερ στο χώμα αλλά δεν περιμένει από τον Ελβετό να φτάσει σε κάποιον μεγάλο τίτλο εκεί.

“Ο Ρότζερ μπορεί ακόμα να κερδίσει τα τρία άλλα Slams αλλά όχι το Ρολάν Γκαρός. Ακόμα και για τα υπόλοιπα τρία, οι συνθήκες για να κερδίσει πρέπει να είναι πλέον τέλειες. Τόσο η κλήρωση όσο το πώς θα “κουμπώσει” με την επιφάνεια. Το είδαμε και φέτος στο Αυστραλιανό που άλλαξαν και πάλι την επιφάνεια ενώ με τις καινούριες μπάλες οι συνθήκες ήταν και πάλι αργές”.

“Ωστόσο, κάνει καλά που παίζει στο Παρίσι γιατί θα έχει ματς στα πόδια του ενόψει του Wimbledon. Τρεις μήνες πλήρους αποχής είναι πάρα πολλοί! Απορώ πώς το έκανε! Και ο κόσμος λατρεύει να τον βλέπει οπότε είναι όλοι χαρούμενοι!” κατέληξε ο Βιλάντερ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Βιλάντερ: “Δεν θα κερδίσει το Ρολάν Γκαρός ο Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα