Η κλήρωση του Στέφανου στη Σόφια! – DRAW

19:49 2/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει τη μεγάλη του επανεμφάνιση στο τουρ μετά την τρομερή πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν στη Σόφια με το Tennis24 να είναι παρόν στο 250ρι τουρνουά της Βουλγαρίας!

Μετά από μια βδομάδα απόλυτα απαραίτητης ξεκούρασης μετά το εκπληκτικό διβδόμαδο του Αυστραλιανού Όπεν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το Νο2 του ταμπλό του πολυαναμενόμενου Sofia Open στο οποίο αναμένεται να είναι παρόντες πολλοί Έλληνες φίλοι του αθλήματος αλλά θα είναι παρόν και το Tennis24 με απεσταλμένο τον Δημήτρη Χαλιάπα.

Ο Στέφανος

έχει μια ενδιαφέρουσα κλήρωση στη διοργάνωση που φυσικά δεν του απαγορεύει να ονειρεύεται μέχρι και τίτλο αν και υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο με πρώτο και καλύτερο του Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος είχε πάρει τον “αέρα” του Στέφανου το 2018.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής έχει bye στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ στον δεύτερο.

Ούτε στον προημιτελικό θα πρέπει να φοβάται κάποιον αντίπαλο με τους Γκαέλ Μονφίς και Βίκτορ Τροϊτσκι, δύο τενίστες που έχει κερδίσει στο πρόσφατο παρελθόν να είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι.

Μετά σοβαρεύουν τα πράγματα καθώς στα ημιτελικά αναμένεται να αντιμετωπίσει τη “νέμεσή” του μέχρι στιγμής στο τουρ, τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ενώ και ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος με πρόσφατες ακόμα τις μνήμες από τη νίκη του Στέφανου επί του Γεωργιανού στη Μελβούρνη!

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, ένας ακόμα νεαρός τενίστας, ο big hitter Κάρεν Χατσάνοφ έχει το Νο1 την ερχόμενη εβδομάδα στη Σόφια αλλά έχει σοβαρά εμπόδια αν θέλει να φτάσει ψηλά.

Έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά έναν εκ των Βερντάσκο-Βαβρίνκα, ενώ στα ημιτελικά η παρουσία του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη εκτός αν έχουμε κάποια συγκλονιστική έκπληξη.

Η παρουσία του Στέφανου, στην πρώτη του εμφάνιση μετά το ιστορικό Αυστραλιανό Όπεν σε συνδυασμό με την εύκολη προσβασιμότητα του τουρνουά σε ελληνικό κοινό κάνει εξόχως ενδιαφέρουσα την επόμενη εβδομάδα στη Σόφια ενώ το Tennis24, με δεδομένη την παρουσία του στην καρδιά των γεγονότων, θα σας δίνει άμεσα παλμό από το τι συμβαίνει στη γειτονική χώρα!

SOFIA OPEN DRAW – OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Η κλήρωση του Στέφανου στη Σόφια! – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα