Σούπερ τουρνουά στο Μονπελιέ! – DRAW

20:27 2/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Με πολύ δυνατές παρουσίες απαρτίζεται φέτος το Όπεν του Μονπελιέ με τον κάτοχο του τίτλου, Λούκα Πούιγ να είναι στο Νο1 του ταμπλό αλλά να έχει εξαιρετικό δύσκολο έργο υπεράσπισης!

Και παίκτες με εμπειρία διαθέτει, και NextGen αστέρια αλλά και δυνατά outsider!

Αυτό είναι το φετινό Όπεν στο Μονπελιέ που είναι πολύ “ανοικτό” σε προβλέψεις και αποτελέσματα με τους περισσότερους τενίστες να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μετά το Αυστραλιανό Όπεν εκτός και αν συμμετείχαν στον προκριματικό γύρο του Davis Cup.

Κάτοχος

του τίτλου που παραδοσιακά καταλήγει σε γαλλικά χέρια είναι ο Λούκα Πούιγ που προέρχεται από την καλύτερη πορεία του σε Slam με τον ημιτελικό στο Αυστραλιανό Όπεν αλλά έχει κλήρωση-βουνό αν θέλει να κάνει το repeat.

bye στον πρώτο γύρο, ο 24χρονος Γάλλος αντιμετωπίζει τον big server Γίρι Βέσελι ενώ από τα προημιτελικά και μετά αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει με τους Γκουλμπίς-Κολσράιμπερ να είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Νο1 του ταμπλό.

Ζιλ Σιμόν, Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά και Ζερεμί Σαρντί είναι η πολύ δυνατή γαλλική “τριάδα” αυτού του μέρους του ταμπλό με έναν εκ των τριών τους να είναι ο υποψήφιος αντίπαλος του Πούιγ στα ημιτελικά.

Ο Τσονγκά, που έκανε κάποιες ενθαρρυντικές εμφανίσεις στην αρχή της φετινής σεζόν σε Brisbane και Αυστραλιανό Όπεν, παίζει ως wild card στο Μονπελιέ και αντιμετωπίζει τον Ουγκό Ουμπέρ στον πρώτο γύρο ενώ είναι πιθανό να αντιμετωπίσει στη σειρά και άλλους Γάλλους όπως ο Σιμόν, ο Σαρντί και τέλος ο Πούιγ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκεται ο Νταβίντ Γκοφάν που έχει κάνει άσχημα ξεκίνημα στη σεζόν όντας φανερά ανέτοιμος αγωνιστικά.

Ο Βέλγος τενίστας έχει επίσης μια πολύ απαιτητική κλήρωση με τον πολύ καλό στη σκληρή επιφάνεια, Φίλιπ Κραϊνοβιτς να είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο γύρο, Τόμας Μπέντιχ ή Μπενουά Περ διασταυρώνονται με τον Βέλγο στα προημιτελικά ενώ ο Ντένις Σαποβάλοφ καλείται να αποδείξει τη συνεχή του βελτίωση και είναι ο πιθανός αντίπαλος του Γκοφάν στα ημιτελικά!

MONTPELLIER OPEN DRAW – OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Σούπερ τουρνουά στο Μονπελιέ! – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα