Ήμουν χάλια ψυχολογικά…

Η Βικτόρια Αζαρένκα επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από πολύμηνη απουσία της από τα courts και σε δηλώσεις της μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση που περνά με την επιμέλεια του παιδιού της.

Η Λευκορωσίδα, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αγωνίζεται στο BNP Paribas Open αυτήν την εβδομάδα, μετά από μακρά απουσία από τα courts, καθώς είχε να αγωνιστεί στο γυναικείο Tour από το Γουίμπλεντον του 2017.

Έκτοτε, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, αφού… έτρεχε στα δικαστήρια με τον πρώην, πλέον, άντρα της, για να αποφασιστεί ποιος θα έχει την επιμέλεια του παιδιού τους. Η “Βίκα” ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσε να παίξει τένις όλο αυτό το διάστημα, καθώς δεν είχε καν χρόνο να προπονηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη-πρόκριση στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κόντρα στην Χίδερ Γουότσον:

“Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να περάσει όσα πέρασα εγώ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι μέρος της ζωής όμως και υπάρχουν και τα θετικά σε αυτό, ακόμη και για εμένα. Πάντως, ήταν και συνεχίζει να είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθώ μόνο στο τένις.

Πιθανόν να μην συγκεντρωθώ ποτέ ξανά μονάχα στο τένις. Είμαι μητέρα και έχω να κάνω κάποια πράγματα τα οποία είναι αναγκαία, εκτός από το να παίζω τένις. Είμαι άτυχη, αλλά είναι μέρος της ζωής. Δεν ήξερα αν επιστρέψω στην ενεργό δράση, αλλά η κατάσταση την οποία αντιμετωπίζω, δεν είναι μονάχα στο χέρι μου, άρα θα έπρεπε να συνεχίσω να κάνω αυτό που θέλω ώστε να ξεχαστώ και να δώσω συνέχεια στην ζωή μου, έτσι όπως πρέπει.

Για αυτό και επέστρεψα στο τένις. Έπρεπε να συνεχίσω να είμαι αισιόδοξη και θετική, ώστε να παλέψω για τα πιστεύω μου και για αυτά που θέλω να έχω. Μερικές φορές, πραγματικά, δεν μπορούσα να σηκωθώ καν από το κρεβάτι μου, ήμουν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήμουν χάλια ψυχολογικά… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα