‘Αντεξε η Πέτρα στο Μαϊάμι – VIDEO

Η Ντόνα Βέκιτς έβαλε πολύ δύσκολα στη Νο2 τενίστρια στον κόσμο στο Μαϊάμι, αλλά η Πέτρα Κβίτοβα βρήκε τον δρόμο προς ακόμα μία φετινή νίκη!

Δεν είχε και τον ευκολότερο τρίτο γύρο της ζωής και το γνώριζε εξαρχής η Πέτρα Κβίτοβα όντας αντιμέτωπη με τη Νο25 τενίστρια στον κόσμο, Ντόνα Βέκιτς.

Όντως, η Κροάτισσα έκανε δύσκολη τη ζωή της Τσέχας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα τους στο Μαϊάμι, ωστόσο, η φετινή φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, άντεξε στην πίεση της νεαρής αντιπάλου της κερδίζοντας την με 6-4, 3-6, 6-4.

Σε

πολύ μεγάλη αλλά και clutch μέρα βρέθηκε η Βέκιτς που έσωσε εννιά(!) break point της Τσέχας μόνο στο πρώτο σετ δίχως αυτό να σταθεί αρκετό στο να της δώσει το προβάδισμα αλλά αντέδρασε υποδειγματικά ανεβάζοντας την ένταση στα χτυπήματά της στη συνέχεια του ματς και δη στο δεύτερο σετ.

Σε ένα ματς γεμάτο breaks, η Κβίτοβα βρήκε την ηρεμία και την απαιτούμενη αγωνιστική απόδοση στο να πάρει από νωρίς το προβάδισμα με σπάσιμο σερβίς στο τρίτο σετ δίχως να το απολέσει ποτέ.

Κόντρα στην Καρολίν Γκαρσιά που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση-νίκη κόντρα στη Γιούλια Γκέργκες (6-0, 7-5) θα προκύψει η quarter-finalist του Μαϊάμι σε αυτό το κομμάτι του ταμπλό.

Πολύ άνετη νίκη επί της συμπατριώτισσάς της, Σαμ Στόσουρ, πέτυχε και η Άσλεϊ Μπάρτι χάνοντας μόνο τρία games συνολικά.

Σάββατο, 23/3: 3ος γύρος Miami

Kvitova (Czech Republic) beat Vekic (Croatia) 6-4 3-6 6-4
Garcia (France) beat Goerges (Germany) 6-0 7-5
Barty (Australia) beat Stosur (Australia) 6-0 6-3

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post ‘Αντεξε η Πέτρα στο ΜαϊάμιVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα