Survivor διαρροή spoiler (23/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία

Survivor διαρροή spoiler για το επεισόδιο του Σαββάτου 23/3. Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε και τον τελικό νικητή στη σημερινή ασυλία. Τουλάχιστον αυτόν που κάνει το πρώτο βήμα από τα δύο που απαιτούνται.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο σημερινό επεισόδιο, του Σαββάτου 23/3 ξεκινά η μάχη για την ασυλία. Για το ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη νίκη.

Αν κρίνουμε από το τρέιλερ του επεισοδίου (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ), το ξεκίνημα θα έχει έναν έντονο διαπληκτισμό στην ελληνική ομάδα. Στον καλύβα

οι τόνοι, κλασικά,. Ανεβαίνουν. Πρωταγωνιστές είναι οι άνδρες της ελληνική ομάδας. φυσικά αυτό δεν θα μείνει ασχολίαστο από τον Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός κάνει λόγο για έλλειψη ομαδικού πνεύματος. Φυσικά τα λέει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα οι Τόνι (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή) και Σπύρος ανταλλάσσουν λόγια και η ένταση αυτή θα βγει και στον στίβο μάχης. Θα επηρεάσει με δυο λόγια την ελληνική ομάδα. Χωρίς αμφιβολία.

Εκεί θα δούμε μια πολύ δύσκολη πίστα, με άλματα, εμπόδια και δοκούς ισορροπίας αλλά και πισίνα.

Survivor διαρροή spoiler

Στο τέλος της διαδρομής υπάρχει ο… κλασικός στόχος του Survivor. Αυτός που είναι το κριτήριο για τον τελικό νικητή. Διότι οι Ελληνες παίκτες καλά τα πάνε στον στίβο μάχης, στον τελικό στόχο όμως πολλές φορές τα… θαλασσώνουν. Σε αυτόν οι Τούρκοι, ειδικά έτσι όπως είναι διαμορφωμένος έχουν αποδείξει πως υπερτερούν. Οι Τούρκοι φαίνεται πως θα ανοίξουν το σκορ στη μάχη της ασυλίας, κάνοντας το 1-0. Ακόμα οι πληροφορίες δεν είναι απόλυτα ασφαλείς. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο ανατροπής. Όμως οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα τουρκικό 1-0. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν. Ως τώρα εξάλλου, έξω δεν έχουμε πέσει.

Εδώ θα είμαστε να σας ενημερώσουμε αν υπάρξει κάποια ανατροπή με νέα ανάρτηση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

The post Survivor διαρροή spoiler (23/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα