Εκτός και ο Βαβρίνκα από το Mαϊάμι! – VIDEO

Μετά τους Κέι Νισικόρι και Ντομινίκ Τιμ, και ο Στάνισλας Βαβρίνκα αποκλείστηκε, με οδυνηρό τρόπο, από το Miami Masters μετά από μαραθώνια μάχη με τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς!

To Miami Masters τείνει να εξελιχθεί σε τουρνουά των εκπλήξεων!

Έχουμε επανειλλημένα πει πως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των κορυφαίων τενιστών της προηγούμενης δεκαετίας με τους ανερχόμενους αστέρες

του αθλήματος έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Miami Masters.

Μετά, λοιπόν, τους αποκλεισμούς των Κέι Νισικόρι και Ντομινίκ Τιμ από την Παρασκευή, ο Στάνισλας Βαβρίνκα έκανε συνολικά 55 αβίαστα λάθη για να ηττηθεί, με οδυνηρό τρόπο, από τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς με 5-7, 6-2, 7-6(5) φεύγοντας από τη Φλόριντα δίχως νίκη.

Ακόμα και με σωρεία λαθών στο παιχνίδι του και έχοντας φανερή αστάθεια τόσο από τη βασική γραμμή όσο και στο σερβίς του, ο Σταν βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη όταν προηγήθηκε με διπλό mini break στο 5-2 του τελικού tie break, ωστόσο, με ολική κατάρρευση έχασε πέντε σερί πόντους και το ματς μέσα από τα χέρια με τον Κραϊνοβιτς, δικαιολογημένα, να αντιδρά σαν να μην πιστεύει τι έγινε!

Ωστόσο, ο εξαιρετικός στη σκληρή επιφάνεια Σέρβος, όχι μόνο τα έβαλε στα ίσια με τον Ελβετό στις προηγούμενες δυόμιση και πλέον ώρες αγώνα αλλά σε στιγμές έπαιξε σαφώς καλύτερο τένις από τον αντίπαλο του, πάντα με επιθετικές προδιαγραφές.

Ακόμα και στο πρώτο σετ, το οποίο και έχασε, τιμωρήθηκε για την αστάθειά του από τη γραμμή του σερβίς καθώς ήταν εξαιρετικός στη βασική γραμμή βάζοντας πολύ δύσκολα στον Σταν.

Στο δεύτερο σετ, επέβαλε πλήρως τον νόμο του με τους δύο παίκτες να παίρνουν έκαστος από ιατρικό timeout.

Ο Βαβρίνκα φάνηκε να βάζει το νερό στο αυλάκι με ένα γρήγορο break στις αρχές του τρίτου σετ αλλά ο Σέρβος απάντησε άμεσα και είχε μάλιστα, προς το τέλος του σετ, τρία break point για την ολική επαναφορά.

Τελικά, βρέθηκε πίσω με 2-5 στο tie break πριν κάνει εκεί την επική ανατροπή που τον στέλνει στους “32” της διοργάνωσης έχοντας πιθανό αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ!

Έξω και ο Χατσάνοφ!

Ένας ακόμα τενίστας που είχε εξαιρετική εβδομάδα στο Indian Wells, τα έκανε “μαντάρα” στο Μαϊάμι!

Ο λόγος για τον αρνητικό φέτος Κάρεν Χατσάνοφ που ηττήθηκε, με πολύ κακή εμφάνιση, από τον Τζόρνταν Τόμσον, Νο77 στον κόσμο, κερδίζοντας συνολικά μόλις πέντε games.

Επιτέλους νίκη για τον Νταβίντ Γκοφάν που επιβλήθηκε εύκολα του Πάμπλο Αντουχάρ έχοντας ενδιαφέρον ματς με τον Μάρκο Τσεκινάτο στον τρίτο γύρο.

Σάββατο, 23/3: 2ος γύρος Miami Masters
Krajinovic (Serbia) beat Wawrinka (Switzerland) 5-7 6-2 7-6(5)
Thompson (Australia) beat Khachanov (Russia) 6-2 6-3
Goffin (Belgium) beat Andujar (Spain) 6-4 6-1
Cecchinatto (Italy) beat Dzumhur (Bosnia) by walkover
Sousa (Portugal) beat Johnson (USA) 7-6(6) 6-4
Shapovalov (Canada) beat Evans (Great Britain) 4-6 6-1 6-3
Medvedev (Russia) beat Mannarino (France) 6-2 6-1
Mayer (Argentina) beat Pella (Argentina) 6-2 6-4

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός και ο Βαβρίνκα από το Mαϊάμι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα