Απότομη προσγείωση – VIDEO

Από τον τίτλο στο Indian Wells, στον πρόωρο αποκλεισμό στο Μαϊάμι ο Ντόμινικ Τιμ

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από την εξαιρετική του εμφάνιση στον τελικό του Indian Wells, αναγκάζοντας τον Βασιλιά Ρότζερ Φέντερερ να υποκλιθεί στο ταλέντο του, ο Ντόμινικ Τιμ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα και αποκλείστηκε πολύ νωρίς στο Miami Open.

Ο 25χρονος Αυστριακός, δεν είχε και

την καλύτερη δυνατή κλήρωση αφού απέναντί του βρέθηκε ένας πολύ φορμαρισμένος τενίστας με πολλές δυνατότητες και προοπτικές, όπως είναι ο Χούμπερτ Χούρκατς.

Το Νο54 της παγκόσμιας κατάταξης, σέρβιρε εξαιρετικά και επικράτησε 6-4, 6-4 του Ντόμινικ Τιμ, πετυχαίνοντας την πρώτη Top5 νίκη της καριέρας του και την 3η του κόντρα σε Top10, μετά από τις δύο επί του Κέι Νισικόρι φέτος σε Ντουμπάι και Indian Wells.



Ο 22χρονος Πολωνός, βρέθηκε πίσω με break και στα δύο σετ, όμως έπαιξε ποιοτικό και γενναίο τένις, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία νίκη του μετά από μόλις 77 λεπτά αγώνα!

“Νιώθω σπουδαία. Προσπαθώ να χαρώ κάθε στιγμή. Ήταν πολύ ξεχωριστή νίκη. Ο Ντόμινικ είναι απίστευτος παίκτης και έπρεπε να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για να τον κερδίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος” είπε ο Χουρκάτς ο οποίος θα διεκδικήσει την είσοδό του στους “16” του Μαϊάμι, κόντρα σε ένα μεγάλο αστέρι που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό tour.

Ο 18χρονος Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-4, 4-6, 6-0 τον Μάρτον Φούτσοβιτς και θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς για μια θέση στους “16” του Μαϊάμι.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Απότομη προσγείωση – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα