Στο πλευρό της Εθνικής ο Θεοδωρίδης!

Η Νιόν, έδρα της ΟΥΕΦΑ, απέχει από το Βαντούζ 263 χιλόνετρα, ήτοι με το αυτοκίνητο λίγο περισσότερο από τρεις ώρες. Έτσι, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρος Θεοδωρίδης βρήκε την ευκαιρία να κάνει το ταξίδι ώστε μετά από χρόνια να βρεθει στο πλευρό της Εθνικής ομάδας.

Το novasports,gr συνάντησε τον Έλληνα διεθνή παράγοντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο Rheinpark
Stadion. Ο ίδιος εξέφρασε τη χαρά του που μπόρεσε να βρεθεί σε αυτό το παιχνίδι καθώς είχε αρκετό καιρό να δει την ομάδα από κοντά (πλην φυσικά τα ματς των τελικών φάσεων).

Τελευταία φορά που ο Θόδωρος Θεοδωρίδης έδωσε το παρών σε αγώνα προκριματικής φάσης της Εθνικής ομάδας ήταν επί εποχής Ότο Ρεχάγκελ στις 21 Νοεμβριου του 2007 στον αγώνα Ουγγαρία-Ελλάδα: 1-2. Τότε μάλιστα είχε σκοράρει ο Μπασινάς με πέναλτι το 1-2 ενώ το 1-1 είχε προέλθει από αυτογκόλ των Ούγγρων. Η Εθνική βρέθηκε πιο κοντά στην πρόκριση στο EURO 2008.

Ο κύριος Θεοδωρίδης θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση παρέα με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο Βαγγέλη Γραμμένο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κύριο Αλέξη Δέδε. Μετά το τέλος του αγώνα θα συναντήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα