Πρεμιέρα για Φέντερερ, Τσιτσιπά στο Μαϊάμι

Ρότζερ Φέντερερ και Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιούν το φετινό ντεμπούτο τους στο Miami Open

4η ημέρα αγώνων στο Hard Rock Stadium και το σημερινό μενού περιλαμβάνει αρκετούς σημαντικούς αγώνες.

Ο Ρότζερ Φέντερερ τοποθετήθηκε στο day session του Σαββάτου στο κεντρικό court, αντιμετωπίζοντας στις 22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD τον Ράντου Άλμποτ, στην πρώτη μεταξύ τους

αναμέτρηση στο tour.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και τρεις φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης (2005-06, 2017), προέρχεται από την ήττα στον τελικό του Indian Wells και κόντρα στον Μολδαβό θα προσπαθήσει να παίξει καλό τένις, ανακτώντας μέρος της αυτοπεποίθησής του.

Πέρυσι, ο Φέντερερ γνώρισε σοκαριστική ήττα από τον Θανάση Κοκκινάκη στο 2ο γύρο και σίγουρα δεν θα θέλει να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει (18:00GR) η αναμέτρηση του Σταν Βαβρίνκα με τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς. Σε περίπτωση που Βαβρίνκα και Φέντερερ επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στην πρεμιέρα τους στο Μαϊάμι, θα διασταυρωθούν στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Λίγο αργότερα (00:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη συμμετοχή του στο κυρίως ταμπλό του Μαϊάμι, αντιμετωπίζοντας τον lucky loser, Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Πέρυσι, ο Στέφανος είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο απ’τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και αυτή την εβδομάδα θα έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώσει στην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αν καταφέρει να φτάσει στον 4ο γύρο του θεσμού.

Σε άλλα ενδιαφέροντα ματς της ημέρας, ο Κέβιν Άντερσον επιστρέφει και αντιμετωπίζει τον Ζαούμ Μουνάρ, ο Μάριν Τσίλιτς έχει δύσκολο πρώτο ματς απέναντι στον qualifier Αντρέι Ρούμπλεφ ενώ ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θέλει να συνεχίσει το απόλυτο των νικών (4-0) απέναντι στον σκληροτράχηλο Νταβίντ Φέρερ που πραγματοποιεί την 17η και τελευταία συμμετοχή του στο Μαϊάμι.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Πρεμιέρα για Φέντερερ, Τσιτσιπά στο Μαϊάμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα