Repeat ο Τζόνσον στο Χιούστον – VIDEO

Πετυχαίνοντας πέντε νίκες επί συμπατριωτών του, ο Στιβ Τζόνσον υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του στο U.S. Men’s Clay Court Championship στο Χιούστον

Από το 2002 και τον Άντι Ρόντικ, είχαν να δουν οι Αμερικανοί κάποιον συμπατριώτη τους να κατακτά δύο συνεχόμενα τρόπαια στο παραδοσιακό χωμάτινο τουρνουά στο Χιούστον.

Ο Στιβ Τζόνσον επανέλαβε το επίτευγμα του τελευταίου μεγάλου των Αμερικανών και πανηγύρισε για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον τίτλο στη μεγαλούπολη του Τέξας.

Το Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με 7-6(2), 2-6, 6-4

του πρωτάρη σε ATP τελικό, Τένις Σάντγκρεν και αμέσως μετά το τέλος του ματς, κοίταξε τον ουρανό και αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του που “έφυγε” ακριβώς 11 μήνες πριν.

Ο τελικός του Χιούστον το 2017, ήταν το τελευταίο ματς που είχε παρακολουθήσει τον υιό του ζωντανά ο Steve Johnson Sr.

Thank you @mensclaycourt for another absolutely amazing week. Thank you for all of the kind words and messages it truly means a lot. Beyond excited end the week on such a high note!! This place will always have a special place in my heart!! pic.twitter.com/G61BSzByFg

— Steve Johnson (@SJohnson_89) April 15, 2018

“Σημαίναι πολλά για μένα η νίκη εδώ. Είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά της χρονιάς. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και ο κόσμος υπέροχος. Πάντα είμαι χαρούμενος που ξεκινάω από εδώ τη χωμάτινη σεζόν” είπε ο συγκινημένος Τζόνσον.

Ο 28χρονος από την Καλιφόρνια, κέρδισε κατά σειρά πέντε Αμερικάνους, τους Εσκομπέντο, Τιαφό, Ίσνερ, Φριτζ και Σαντγκρεν.

Το ερχόμενο Σαββατο, ο Τζόνσον θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Κένταλ Μπέιτμαν.

US MEN’S CLAY CHAMPIONSHIPS DRAW

The post Repeat ο Τζόνσον στο Χιούστον – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα