Βραβεύσεις πριν τον αγώνα στο Αγρίνιο

Εορταστικό ήταν το κλίμα στο Αγρίνιο πριν την έναρξη του αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ, με την διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας να βραβεύει τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ, τον πρώτο σκόρερ του συλλόγου Νίκο Κουτσογιάννη, τον ρέκορντμαν συμμετοχών Κώστα Κωνσταντόπουλο, αλλά και όλους τους προέδρους των "καναρινιών".

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του ματς έγιναν τα αποκαλυπτήρια από τρεις πλακέτες. Η πρώτη προς τον Κώστα Κωνσταντόπουλο, ο οποίος είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών έχοντας 421 συμμετοχές

σε 18 χρόνια παρουσίας.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Νίκου Κουτσογιάννη, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρες στην ιστορία της ομάδας του Αγρινίου έχοντας 118 γκολ σε δέκα χρόνια.

Τέλος, η τρίτη πλακέτα ήταν αφιερωμένη σε όλους τους προέδρους του Παναιτωλικού, 44 τον αριθμό. Από τον ιδρυτή της ομάδας Ευθύμιο Χαβέλλα το 1926 μέχρι τον νυν πρόεδρο Φώτη Κωστούλα.

Δευτερόλεπτα πριν την σέντρα, ο Μπάμπης Τεννές τιμήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου για την συμπλήρωση 300 συμμετοχών του στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, χάρισε στον Τεννέ μια φανέλα του συλλόγου με το νούμερο 300 στην πλάτη, τη στιγμή που οι φίλοι των "καναρινιών" χειροκροτούσαν θερμά των 57χρονο τεχνικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα