Μπάτον: Να τελειώσω θετικά τη σεζόν

Ο Τζένσον Μπάτον θεωρεί εφικτή για τον ίδιο και την McLaren τη διεκδίκηση της νίκης στο Ιντερλάγκος απέναντι στις δύο Red Bull, παρότι πήρε κατάταξη στο grid πίσω από τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Ουέμπερ.

"Είναι η τελευταία κούρσα της χρονιάς και θέλουμε να τελειώσουμε με θετικό τρόπο", τόνισε ο βρετανός, ο οποίος θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση.

"Αυτό ήταν το καλύτερό μου αποτέλεσμα

σε κατατακτήριες εδώ τα τελευταία έξι χρόνια. Το Ιντερλάγκος είναι μια πολύ καλή πίστα για μονομαχίες και προσφέρεται για προσπεράσμα, συν του ότι θα έχουμε το DRS αύριο στην έξοδο της στροφής 3.

"Ελπίζω να μπορέσουμε να αρπάξουμε αυτούς τους δύο [τον Φέτελ και τον Ουέμπερ] αύριο, αλλά θα δούμε. Η σεζόν κύλησε αρκετά καλά για μας και ελπίζω να την κλείσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα".

Ο άλλος οδηγός της McLaren, Λιούις Χάμιλτον, δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοσή του, καθώς παρότι πήρε την τέταρτη θέση στις κατατακτήριες, ήταν δύο δέκατα πιο αργός από τον team mate του.

"Ηταν λιγάκι απογοητευτικό", είπε. "Η δεύτερη σειρά είναι εντάξει, αλλά θα ήθελα να ήμουν πιο γρήγορος. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τη δική μου απόδοση, απλώς δεν ήμουν αρκετά γρήγορος.

"Κατέληξα μερικά δέκατα πίσω από τον Τζένσον, κάτι που σημαίνει ότι το μονοθέσιο είναι ξεκάθαρα πιο γρήγορο. Πάντως οι Red Bull ήταν εξαιρετικά γρήγορες σήμερα.

"Εχω ξεκινήσει από την τέταρτη θέση αρκετές φορές εδώ. Είναι ένα καλό νούμερο για μένα και ας ελπίσουμε ότι θα το μετατρέψουμε σε κάτι θετικό αύριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα